X
fc hermannstadt

FC Hermannstadt a anunțat prețurile biletelor cu FCSB. ”Meci istoric pentru Sibiu”

Președintele clubului de fotbal FC Hermannstadt a anunțat prețurile biletelor pentru meciul de fotbal din Cupa României împotriva echipei FCSB.

Un bilet la peluză va costa 30 de lei, unul la Tribuna 1 va costa 50 de lei, iar un bilet la Tribuna 0 va costa 70 lei.

”Va fi primul joc în nocturnă din istoria Sibiului”, a declarat președintele Teodor Birț, în cadrul unei conferințe de presă.

În total clubul va scoate la vânzare doar 8000 de bilete, care se vor putea achiziționa numai din galeria comercială Carrefour, unde FC Hermannstadt va avea amenajat și un stand cu produse promoționale de vânzare. Se vor vinde câte 2000 de bilete pe zi, începând cu data de 20 februarie, până în 23 februarie, între orele 12:00 – 21:00.

Birt FC Hermannstadt (3)

Fiecare suporter poate cumpăra maxim patru bilete. Abonații la meciuri vor trebui să-și cumpere bilete, accesul nu va fi permis în baza abonamentului. Copiii, de asemenea, vor intra numai cu bilet, și nu ca la meciurile obișnuite.

”Aceste prețuri pentru bilete le-am stabilit în funcție de cheltuielile pe care le avem cu organizarea. Ne-am dorit foarte mult să jucăm la Sibiu și ne-am asumat acest lucru”, a mai spus Birț.

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 16:00. Biletele vor fi securizate și vor avea pe ele harta stadionului. Biletele nu vor fi cu locuri, ci doar cu zone. Clubul atrage atenția suporterilor să fie foarte atenți la zona unde au cumpărat bilet pentru că nu se va putea trece de la o tribună la alta.

Conducerea FC Hermannstadt atrage atenția sibienilor să nu cumpere bilete din alte surse decât cele oficiale, întrucât acestea au sisteme de siguranță și e posibil să fie blocat accesul pe stadion.

”Pentru noi, foarte important, de fapt obiectivul principal este promovarea în Liga I. Dacă am ajuns până în această fază a Cupei României vom onora competiția și vom face tot ce putem să câștigăm, însă, repet, obiectivul principal este promovarea”, a mai declarat Birț.

Meciul dintre FC Hermannstadt și FCSB se va juca miercuri, 28 februarie, de la ora 18:30 pe stadionul municipal din Sibiu. Partida va fi transmisă în direct la TV de postul Digisport 1.

Partidele din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasate în campionatul precedent.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

13 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Marcela Vingarzan

  Este rivalitatea dintre o echipa a sasilor care au asuprit neamul nostru cel romanesc, ne-au tinut iobagi si si-au batut joc de cultura si traditia noastra si, o echipa romaneasca, ortodoxa care reprezinta valorile si traditiile neamului nostru romanesc. In anul centenarului suntem datori sa tinem cu Steaua, echipa romaneasca a celor 3 provincii si nu cu echipa asupritorilor care ne-au ucis strabunii!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   un sibian - cel original

   @Marcela Vingarzan Cu atata incultura, ura si rasism nu mai trebuie sa ne mire ca Romania bate pasul pe loc.
   Falsul patriotism aratat a luat nastere din vasta incultura, lipsa de implicare civica si sociala.
   Dar ce sa ne mai racim gura cu postaci inculti, prosti si rasisti care vad doar rahatul “frumos” din latrina in care zac si urla la capra vecinului.
   Sa avem parte de un meci frumos! si fara inculti precum @Marcela Vingarzan care stiu cum sa faca scandal si sa improaste cu rahat. Ce sa ii faci , nu poti cere de unde nu ai….
   Cat despre provincii, ia de mai citeste. Sa incepem cu Wikipedia, pana cand descoperi si tu cartile: https://ro.wikipedia.org/wiki/Regiuni_istorice_rom%C3%A2ne%C8%99ti

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Sorin Viorel

  Va mulțumesc Dl. Președinte de viitoare echipă de ligă 1. Va mulțumesc pentru că mi-ati deschis ochii referitor la dragostea clubului pentru suporteri.
  La momentul achiziționării abonamentului mi-a fost transmis clar valabilitatea acestuia este pentru meciurile din campionat dar si din Cupa României. Încurajările mele au fost bune echipei atât cu Foresta, Timișoara dar si cu Voluntari si Juventus. Acum cu FCSB trebuie sa-mi achiziționez bilet pt ca costurile sunt prea mari pt organizarea unei asemenea meci… cacofonia nu e intamplatoare!! Vorbiti si de profit care vad ca primează în defavoarea respectului fată de suporterii adevarati care au crezut în echipă de la începutul sezonului… M-am lămurit încă o dată de caracterul oamenilor de fotbal. Urez succes echipei. Dvs…, după cum meritati.
  Semnat,
  Un Suporter Cu Abonament
  Care o sa privească meciul din fotoliu!!

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Zexe

  Este penibil ca echipa sa poarte numele german al Sibiului din perioada imperiului austro-ungar, cand romanii erau asupriti in Ardeal si in Sibiu erau batjocoriti, fiind obligati sa mearga pe „calea vacii”, adica prin noroiul pana la glezne de pe strada, trotuarele din lemn fiind permise doar sasilor si ungurilor. Lipsa de demnitate maxima si slugarnicie fata de cei 60 de sasi cati mai sunt in Sibiu, toti cocotati in functii de conducere din Primarie sau membri in Consiliul Local si Consiliulu Judetean, chiar daca unii dintre ei nu au studii, sunt bosorogi senili sau imbecili de-a dreptul, dar au „marele merit” ca au avut norocul sa se nasca sasi intr-un oras al romanilor slugoi din nastere.

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ciprian B.

  Protectia Consumatorului ar trebui sa fie destinatia tuturor celor care au luat abonamnent la meciurile Hermannstadt AFC, fiind anuntati ca le asigura accesul la toate meciurile echipei, inclusiv cele din Cupa Romaniei, dar care, de fapt, vad ca nu asigura accesul la meciurile la care organizatorii devin lacomi. Nu inteleg de ce presa sibiana nu remarca acest mic detaliu de ilegalitate economica pentru o societate care primeste finantare din bugetul public al Sibiului. Ca si acel detaliu tot ilegal cu biletul care iti asigura o intrare, nu accesul pe stadion (adica, daca iesi din stadion dupa ce ai intrat, spre ex. la pauza, nu mai ai vopie inapoi, desi ai platit accesul pe stadion si ai dovada – biletul). Dar, nu sunt autoritati publice sa se autosesizeze si nici presa sa remarce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact