Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Zbor München - Sibiu, anulat

Zbor München - Sibiu, anulat

Cursa LH 1666 München - Sibiu programată pentru sosire la ora la ora 17.50 a fost anulată din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile de la München, anunță Aeroportul Sibiu.

Ca urmare a anulării acestei curse va fi afectat si zborul pentru plecare LH 1665 de la Sibiu la München programat la ora 18.25, în sensul că nici acesta nu va fi operabil.

„Compania Lufthansa se va asigura că toți pasagerii vor ajunge la destinație, respectiv aceștia vor fi rerutați”, se arată într-o informare a Aeroportului Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 6 ani

ai cam gresit la numere herr bratu. este vorba despre LH 1664 nu LH1666 (zborul de noapte)
Raspunde

Anaisia Lorgescu

Acum 6 ani

Nu mai zburati cu companii germane si unguresti, nu mai dati bani la strainii care ne inrobesc si vor sa ne dezbine!!! In anul centenarului neamului romanesc, sa incurajam firmele romanesti! Dacos, Transmixt, sunt firme cu capital romanesc, curat!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus