Joi,
25.04.2024
Ploi Scurte
Acum
7°C

Protest #Rezist la Sibiu: „Susținem activitatea DNA în lupta împotriva corupției!”

Protest #Rezist la Sibiu: „Susținem activitatea DNA în lupta împotriva corupției!”

Sibienii se pregătesc din nou să iasă în stradă în această seară, de la ora 18:00. Oamenii continuă să ceară retragerea proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de procedură penală, demisia persoanelor cu probleme penale și spun că susțin în continuare activitatea Direcției Naționale Anticorupție. 

Protestul de duminică seara a primit și aprobarea Primăriei Sibiu și este programat să se desfășoare în Piața Mare și pe traseul Piața Mare - Bulevardul Nicolae Bălescu - retur. Pentru manifestația de astăzi a fost creat și un eveniment pe Facebook la care, până la redactarea acestei știri, au anunțat că vor participa 106 persoane, iar alte 914 sunt interesate.

Punctele centrale ale evenimentului din această seară: 

1. Vrem ca Justiția să rămână independentă; prin urmare solicităm retragerea integrală a proiectului de modificare a legilor Justiției! 2. Vrem retragerea integrală a proiectului de modificare a Codului penal și a Codului de Procedură Penală! 3. Cerem demisia tuturor persoanelor cu probleme penale din funcții publice! 4. Modificarea legilor fiscale adoptate, în vederea restabilirii unei fiscalități normale și coerente! 5. Cerem demisia tuturor artizanilor proiectelor de lege și legilor menționate anterior! 6. Vrem demnitate, transparență și competență din partea persoanelor cu funcții publice! 7. Susținem activitatea DNA în lupta împotriva corupției!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

////

Acum 6 ani

I-a resuscitat Soros?!
Raspunde

Ovidia Atodiresei

Acum 6 ani

Aceiasi sorosisti vanduti tarilor straine! Rusine, in anul sfant al centenarului neamului romanesc, trebuie sa ne iubim tara nu sa o vindem la straini!
Raspunde

apostol

Acum 6 ani

S-au trezit boschetarii din gara.Cand a fost alegerile,de ce nu a-ti iesit la vot ?
Raspunde

bunny

Acum 6 ani

#rezist: sinteti niste prosti pt ca nu stiti cum sa dati guvernul jos sau sinteti nehotariti va dau eu 2 idei: fie faceti revolutie si muriti pt patrie sau faceti alegeri anticipate si alegeti o persoana care sa va conduca, chiar daca adevarul doare fie ca va convine sau nu, iar din ce am vazut eu sinteti prea lasi si va place sa manipulati lumea fara sa venti cu fapte concrete si mai mult vorbiti ceva de genul " imi plac morcovii dar defapt nu imi plac" ceea ce este o aberatie fara sens. bai astia care iesiti in strada treceti la fapte pt ca lumea va va pomenii si pe lumea cealalta, nu va convine adevarul inseamna ca sinteti impocriti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus