X
IMG-20180217-WA0009

Ședința Biroului Executiv Național al Femeilor Liberale din România

Palatul Parlamentului a găzduit sâmbătă, 17 februarie, ședința Biroului Executiv al Organizației Femeilor Liberale din România.

Evenimentul a reunit zeci de participanți, din toată țara. Județul Sibiu a fost reprezentat de Adriana Misachevici, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale (O.F.L.) Sibiu.

Ședința a fost condusă de deputatul Florica Cherecheș – președinta Organizației Femeilor Liberale, și a abordat subiecte precum stabilirea obiectivelor strategice pentru 2018, inventarierea proiectelor OFL, proiecte pentru marcarea Centenarului Marii Unirii.

”A fost o întâlnire constructivă, în care nu doar am avut ocazia de a cunoaște și a lua contact cu noua conducere a OFL România, dar s-au și abordat subiecte de real interes pentru femeile din toată țara. S-au atins subiecte sensibile, precum violența în familie sau noua lege a educației, pe care o vom aprofunda săptămâna viitoare”, a declarat Adriana Misachevici, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale (O.F.L.) Sibiu.

“Forță în unitate, nu este doar un slogan, este o stare de fapt, forța femeilor liberale se trage din spiritul de unitate al acestora, trebuie să transmitem acest spirit tuturor colegelor noastre”, a subliniat și președintele, Florica Cherecheș.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact