X
8e23bbf0b3aefb1a202f2bfa9d19a1e0maxim

VIDEO. Cu numere de “suveran” la mașină. “Priviți cum imi vandalizeaza motorul meu motorizat”

Un şofer care avea la maşină numărul „VN 01 suveran“ a fost oprit în trafic de poliţiştii rutieri din Rovinari. Bărbatul s-a autointitulat „Viorel Suveran“ şi nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român. Acesta susţine că face parte dintr-un grup care nu recunoaşte actele de stare civilă emise de statul român, pentru că, prin acestea ar deveni înrobiți. Oamenii legii au desfăcut ei plăcuţele şi l-au chemat pe „Viorel Suveran“, la sediul Poliţiei Rovinari.

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia,care avea permisul suspendat, a primit o amendă de 870 de lei după ce a fost prins conducând o maşină cu plăcuţe de înmatriculare pe care scria “Suveran”. Bărbatul a făcut un adevărat spectacol, filmând momentul în care este sancţionat de poliţişti şi postând imaginile pe Facebook. Poliţiştii au dispus şi reţinerea plăcuţelor de înmatriculare. “E maşina mea, e proprietatea mea privată. Sunt numerele mele de suveran. Corespund foarte bine. Este proprietatea mea privată”, a spus bărbatul.

“Mai fratilor uitati ce poate sa faca POLOȚIA ROMÂNĂ cu un suveran care este ființă vie născut viu in viata aceasta pe pământ și nu este persoana fizica legală a statului…! Priviți cum imi vandalizeaza motorul meu motorizat si as vrea sa intreb pe MINISTRUL AFACERILOR INTERNE in ce nume si nr.de lege are o jurisdicție asupra unei ființe vi..?? Acest individ RĂDUCA VALENTIN din POLITIA ROMÂNĂ DIN ORASUL ROVINARI JUDETUL GORJ cum trebuie pedepsit?? Cum dacă eu persoana CNP nu o mai am si am predato la evidența populației.. ca nu sunt eu firma asta CNP”, a scris “Viorel Suveranul” pe Facebook.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, acesta fiind amendat cu 870 de lei pentru conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare nu corespund standardelor, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

O situaţie similară a avut loc în martie 2017, la Coldea, când un tânăr a protestat pentru că nu i se eliberează certificatul medical de născut viu, în bază căruia a să i se elibereze o carte de identitate fără CNP. Online, mai mulți români – care vor să fie Suveran Fiinţă Vie Născut Viu – îmbrăţişează ideea de a avea cărţi de identitate fără CNP, ajungându-se la teorii care mai de care conspiraţioniste, până la a ajunge la a fi „vânduţi la bursă” sau că certificatul de naştere cu CNP ar fi un titlu de stat vândut de către BNR.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  ??????

  Când un politician , “parlamentar”, zice că statul ar fi unul de “speță”, ”nazistă”, considerați că ar fi firești și forme de “delimitare publică” de afirmațiile unor “reprezentanții” din parlament, de astfel de formă de organizare statală ? Considerați totuși că o afirmație pecum cea a “parlamentarului din stat” este la fel de sancționabilă ca aceea despe ”pavianul cu mantie” ?

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nicu cohen

  Multi saracuti cu duhul care iubesc sclavia si controlul in Romanica .Statutul de individ natural soveran e perfect legal ,homo vocabulum naturae ,persona iuris civilis est . Trebuie doar sa inveti cum sa organizezi iesirea din statutul de mort ” persoana fizica ” . In rest traiesti perfect legal fara sa superi pe nimeni , iar sclavii “persoane fizice ” sa-si duca soarta de robi mai departe .

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Andra

  Pun pariu ca toate persoanele care au comentat aici,sint trintori care traiesc si isi cistiga existenta pe spatele platitorilor de taxe si impozite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact