X
28061221_2089506337946683_1325371035134176852_o

Sibieni foarte nemulțumiți de vânzarea biletelor la meciul FC Hermannstadt-FCSB. ”În fiecare zi scoatem la vânzare 2.000 de bilete”

Actualizare, ora 17. 15

Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat pentru Turnul Sfatului că înțelege frustrarea suporterilor sibieni cu privire la numărul limitat de bilete, însă îi asigură că va încerca prin sistemul de vânzare limitat, câte 2.000 în fiecare zi, să nu se încurajeze specula. ”Am avut obligații, legat de bilete de acces la meci, către echipa vizitatoare și către Federația de Fotbal. O altă parte din tichete le-am direcționat către cluburile de fotbal din Sibiu, de secțiile de copii și juniori. Acestea sunt cele de la tribuna a doua. Oricum, în această zonă nu sunt foarte multe locuri, pentru că avem problemele cunoscute de infrastructură, vorbim de până în 1.500 de bilete. De la ora 11.30, de când am început vânzarea biletelor, până la 15.30, am vândut biletele alocate acestei zile.  Mâine și poimâine vom continua vânzarea biletelor în același ritm. Îi rog pe suporteri să înțeleagă că este în interesul nostru ca toate aspectele ce țin de această partidă, de la vânzarea biletelor, până la atmosferă, joc și rezultat să se desfășoare perfect. Tot timpul am spus că îi dorim pe sibieni aproape de noi și nici eu și nici colegii mei nu vrem să ne batem joc de această încredere”, a declarat Teodor Birț pentru Turnul Sfatului.

Știrea inițială:

Foarte mulți sibieni s-au arătat nemulțumiți astăzi de modul în care echipa de fotbal FC Hermannstadt a scos la vânzare biletele pentru meciul cu FCSB.

Clubul a anunțat încă din această dimineață că biletele se pun în vânzare în galeria Carrefour, de la ora 12:00. În jurul prânzului câteva sute de suporteri se aflau deja la coadă, dornici să cumpere bilete, însă foarte mulți au plecat dezamăgiți.

Cei mai mulți iubitori ai fotbalului sunt supărați să nu au găsit bilete la 50 de lei și se tem că acestea au intrat pe mâinile bișnițarilor.

”De 50 lei nu au fost astăzi deloc! Se spunea că se pun în vânzare de la ora 12! Și? Ghici, ce? De la 10:30 sau pus în vânzare, la 12 și ceva nici nu mai erau?! Era de așteptat ca nu va fi nimic cinstit! Trist…”, spune B. I..

”Era imposibil să se facă ceva curat așa susțineți bișnița. RUȘINE SĂ VĂ FIE !!!!! Unde e respectul față de suporterii loiali?”, spune C. D..

”Au zis că se vând câte 4-5 bilete… Unul în fața mea a cumpărat 80. Normal că nu mai sunt bilete, deja asta se numește bișniță!”, spune B. R. A..

Până la această oră conducerea FC Hermannstadt nu a luat nicio poziție publică. Președintele clubului, Teodor Birț, nu a răspuns la telefon, iar managerul sportiv, Marius Lungu, a refuzat dialogul.

”Nu discut acest subiect”, a spus, scurt, Marius Lungu, reporterului Turnul Sfatului.

Reamintim că FC Hermannstadt a anunțat oficial că  va scoate la vânzare doar 8000 de bilete, care se vor putea achiziționa numai din galeria comercială Carrefour, unde FC Hermannstadt a amenajat și un stand cu produse promoționale de vânzare.

Se vând numai câte 2000 de bilete pe zi, începând cu data de 20 februarie, până în 23 februarie, între orele 12:00 – 21:00.

Președintele Birț a anunțat că fiecare suporter poate cumpăra maxim patru bilete. Abonații la meciuri trebuie să-și cumpere bilete, accesul nu va fi permis în baza abonamentului. Copiii, de asemenea, vor intra numai cu bilet, și nu ca la meciurile obișnuite.

”Aceste prețuri pentru bilete le-am stabilit în funcție de cheltuielile pe care le avem cu organizarea. Ne-am dorit foarte mult să jucăm la Sibiu și ne-am asumat acest lucru”, a declarat săptămâna trecută Teeodor Birț, într-o conferință de presă.

Citește și:

FC Hermannstadt a anunțat prețurile biletelor cu FCSB. ”Meci istoric pentru Sibiu”

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

17 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Ionutz VL

  Adica daca coneva cumpara 20 de bilete si l-e vinde apoi pe facebook sau olx e bijnitar?!? Ce va-ti ajuns voi sibieni mandrii sa jicni-ti pe toata lumea care nu va convine ave-ti si voi un decat un prapadit de meci si sta-ti ca milogi la coada an loc sa plati-ti ca domni cand vor aparea biletele pe olx..

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    McD

    …lasa-l in plata lui Dane, este un postac obisnuit, ne delectam zilnic cu cronicile lui…in lipsa de subiecte interesante avem zilnic glume bune…hai salut.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Bucurestean bland

  Pentru Sibiu este evenimentul secolului sa joace cu o asa echipa galonata! Adica, totusi, Sibiul e un orasel de provincie, putin mai mare decat Chiajna, ar fi putut sa lase din preturi, totusi, sunt oameni saraci inafara Bucurestiului. La Sibiu poate e cat de cat cultura si teatru o data pe an, dar 50 lei e cam mult pentru sibieni. Pacat, ar fi venit multi sibieni pe ligheanul acela din 1970 sa incurajeze Steaua.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Jean Samoila

  Rivalitatea dintre FC Hermannstadt si Steaua a inceput in anul 1912 si este cunoscuta in toata Europa! Va fi o inclestare pe viata si pe moarte intre echipele fanion ale tarii, cu cele mai frumoase galerii! Fie ca cea mai buna echipa sa castige!

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   McD

   …si nu numai de masini…pipite, servicii private, afaceri pe domeniul public,…acum e si mare sportiv si presedinte…oricine poate ajunge o persoana publica imporatnta in oras chiar daca are cazier…

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dumitru Bucuresteanu

   Din cate stiu, e un ziar online. Asta il face public, deci nu este exclusivist dupa cum te duce pe tine mintea aia inceata. Si putem posta oriunde dupa doua evenimente, zic eu, majore: inventarea Internetului si cam de cand e democratie. Ca nu iti convine tie sa ti se scoata fumurile din ochi ca si in Sibiu sunt probleme, este fix problema ta de cioban separatist. Acuma… du-te tu frumos, alaturi de toate neamurile tale, din care cel putin unul face asta, si semneaza petitii online pentru Republica Transilvania.

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    detectivul Raspandache

    Sandu Bellu e un postac cretin plătit de șoldoveanca pedelistă-băsistă-guristă-la-creier-aerisită cu 30 de bani/postare să vomite de 50 de ori pe zi în forumurile ziarelor online din Sibiu. N-ai cum să-i pretinzi o brumă de inteligență măcar, el e o biată legumă care s-a transformat în balegă după prânzul cucoanei.

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anonim

  IONUT VL, vai de ea gramatică a limbii române. Habar nu ai sa legi 2 cuvinte scrise corect și tu îți dai cu părerea. Du-te, băiete, la școală!

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact