X
turcan

Turcan: Doamna Dăncilă promite administrațiilor locale 100% din impozitul pe venit. Vinde iluzii

După ce premierul Viorica Dăncilă le-a promis președinților de consilii județene că va propune alocarea a 100% din impozitul pe venit în bugetele publice locale, președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a reacționat susținând că există deja o propunere în acest sens, ignorată de majoritatea PSD – ALDE. ”Dacă se dorea cu adevărat alocarea a 100% din impozitul pe venit în bugetele administrațiilor publice locale – Guvernul trebuia să avizeze favorabil proiectul PNL, aflat deja în circuit parlamentar. În acest moment, administrațiile locale au grave dificultăți cu banii, iar Guvernul Dragnea-Dăncilă-Tăriceanu vinde iluzii președinților de Consilii Județene.(…) Este păcat că niciun ministru sau consilier nu a informat-o pe doamna Dăncilă că un astfel de proiect a fost depus, încă de anul trecut de către parlamentarii PNL, iar colegii domniei sale din PSD și ALDE îl blochează, ținându-l la sertar. Mai mult decât atât, Partidul Național Liberal a avut amendamente la Legea bugetului de stat, prin care propuneam același lucru – 100% din impozitul pe venit încasat să rămână la bugetele locale, pentru a acoperi vidul de finanțare produs de OUG nr. 79/2017. Pe vreme aceea, domnia sa era la Bruxelles și probabil că nu știe că parlamentarii PSD-ALDE-UDMR au votat împotriva acestui amendament”, a scris Turcan pe pagina sa de Facebook.

Liderul PNL spune că Viorica Dăncilă vinde iluzii administrației locale. ”Dacă doamna Dăncilă nu vinde iluzii administrațiilor locale, dacă doamna Dăncilă chiar dorește ca din anul 2019 administrațiile locale să aibă o finanțare corespunzătoare, atunci nu trebuie decât să aprobe, în prima ședință de Guvern, un punct de vedere favorabil la propunerea PNL prin care impozitul pe venit să rămână 100% la nivelul administrațiilor locale. Proiectul PNL așteaptă un punct de vedere de la Guvern de aproape 5 luni. E momentul în care doamna Dăncilă poate să demonstreze că este un prim-ministru corect și independent și că nu-i mai păcălește, încă o dată, pe primarii și președinții de consilii județene din toată țara. Proiectul poate deveni lege în următoarea lună, doar să existe și dorință de a ajuta cu adevărat autoritățile publice locale” a mai scris Turcan.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  pdlista basista turcan nu a vindut ILUZII,si si-a facut bani
  a taiat pensii,salarii,a desfiintat scoli si spitale cu boc base udrea
  si cu ariton ati uitat????????
  purtatoarea de cafele a lui stolo la tofan grup
  studii la MOSCOVA

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   petrolache

   VREMEA A TRECUT NOI N-AM UITAT NIMIC DIN TOT CE AU FACUT EI ACUM NU MAI ESTE PURTATOARE DE CAFEA….. A AVANSAT ……..LIDER PNL DACA STI CUM SA PORTI CAFEAUA IN POLITICA AJUNGI LIDER

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  un prost

  io nu ma pricep la politica pen-ca sunt cam ……….sa nu zic vorba aia femia asta zis TURCANCA in poza are doua sageti indreptate in sus poa sa fie din cauza MINTII LUMINATE ??????? poa sa fie din cauza INTELIGENTEI ???? Aaaaaaaa !!!! Gata!!!! Stiu Aata-I vrajitoare Asta-I BABA VANGA Mam-ci-ca-lumea-I !!!!!!!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  lol

  E patetic cat de mult e atacata d-na, la persoana si nu referitor la ceea ce declara, semn ca tintele sale sunt bine atinse! Ce se mai enerveaza unii numai cand o vad, fix ca niste mori stricate….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact