X
iarna turturi gheata frig

Vremea se răcește accentuat în weekend. Temperaturi până la -12 grade Celsius

Vremea se menține în limitele normale pentru această perioadă. Joi și vineri, la Sibiu vor fi temperaturi de până la șapte grade Celsius, iar cerul va fi variabil. 

Astăzi și mâine vremea se menține cu temperaturi peste 0 grade Celsius pe timpul zilei și scurte perioade cu precipitații. Maximele se vor încadra astăzi între 4 și 7 grade Celsius, iar mâine vor scădea puțin, ajungând deabia până la 6 grade. La noapte se vor înregistra între -2 și -4 grade Celsius.

Vineri spre sâmbătă noaptea, temperaturile vor fi cuprinse între -1 și -3 grade, iar de sâmbătă temperaturile încep să scadă. Maximele vor fi cuprinse între 2 și 3 grade Celsius, iar minimele, sâmbătă spre duminică, vor fi cuprinse între -7 și -9 grade.

De duminică vine gerul. Pe timpul zilei se vor înregistra între -3 și -5 grade Celsius iar în noaptea spre luni vor fi temperaturi de -12 până la -14 grade.

Ninge în weekend

În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii transmit că astăzi și mâine vor fi precipitații foarte rare și predominant mixte. Sâmbătă și duminică va ninge cam peste tot. Cu toate acestea, nu se va așterne strat gros de zăpadă. Cel mai probabil, la munte se vor depune în jur de zece centimetri de nea.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact