X
gant

Deputatul Ovidiu Ganț, în vizită în Germania. Întâlniri la Berlin, Dresda și München

 

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, va efectua în perioada 26.02.- 03.03.2018 o vizită de lucru în Germania, la Berlin şi în landurile Bavaria, Saxonia şi Turingia. Va avea o serie de întâlniri cu politicieni germani şi va susţine o alocuţiune la o manifestare publică în Turingia. ”La Berlin domnul deputat Ganţ are stabilite convorbiri cu domnul Dr. Günter Krings, Secretar de stat la Ministerul Federal de Interne, Membru al Bundestagului, însărcinat cu problemele minorităţilor naţionale al Guvernului Federal, cu domnul Eckhard Pols, Preşedintele Grupului Deputaţilor CDU din Bundestag pentru problematica minorităţilor naţionale, cu domnul Dr. Christoph Bergner, Preşedintele Forumului Germano-Român şi va avea o întrevedere la Cancelaria Federală. Totodată se va întâlni cu domnul Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, pentru a conveni asupra activităţilor bilatererale din acest an”, se arată într-un comunicat de presă remis de FDGR.

La München sunt prevăzute întâlniri cu Barbara Stamm, Preşedinta Parlamentului Bavariei, şi cu dr. Bernd Fabritius, Preşedintele Asociaţiei Saşilor din Germania.

Din München, deputatul se va deplasa la Dresda, într-o vizită făcută la invitaţia deputatului Octavian Ursu, membru al Parlamentului Saxoniei. Aici vor avea loc întâlniri cu domnul Dr. Matthias Rößler, Preşedintele Parlamentului Saxoniei, cu Ministrul Cancelariei Saxoniei Oliver Schenk, cu Sebastian Gemkow, Ministru al Justiţiei din Saxonia şi cu domnul Jan Hippold, Preşedintele Comisiei Economice cât şi cu membrii Comisiei de Afaceri Europene.

După o convorbire cu domnul Manfred Grund, liderul deputaţílor CDU din Bundestag din landul Turingia, respectiv cu alţi deputaţi din acest land, Ganţ va participa la o manifestare publică unde va rosti o alocuţiune. ”Toate discuţiile se vor axa pe relaţiile bilaterale politice, economice şi culturale dintre România şi Germania, afaceri europene şi situaţia minorităţii germane. Un alt obiectiv îl reprezintă relansarea dialogului parlamentar cu Bundestagul şi cu landurile din estul Germaniei, Saxonia şi Turingia”, mai scrie în comunicat.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Tatiana Corjescu

    Sa mearga in tara si sa faca ceva pentru orasele si satele romanesti, nu sa se vanda la straini si sa ne dea pamantul strabun la toti care ne fura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Politica
  • Contact