Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Fără permis, a intrat într-o balustradă și a părăsit locul accidentului

Fără permis, a intrat într-o balustradă și a părăsit locul accidentului

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea, care nu are permis de conducere, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe strada Ștefan cel Mare a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o balustradă după care a abandonat autoturismul părăsind locul evenimentului.

În data de 21 februarie, în jurul orei 10,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în cursul nopții de 20 / 21 februarie, un conducător auto și-a abandonat autoturismul în zona unui lăcaș de cult de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu după ce a lovit o balustradă de pe marginea părții carosabile, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În 22 februarie, în urma cercetărilor efectuate, s-au stabilit circumstanțele producerii evenimentului, precum și identitatea conducătorul auto, un tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, care, în data de 21 februarie, în jurul orei 05,00, în timp ce se afla la volanul autoturismului pe strada Ștefan cel Mare, pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu o balustradă după care a abandonat autoturismul părăsind locul evenimentului.

Potrivit polițiștilor, în urma incidentului au rezultat doar pagube materiale. Șoferul nu deține permis de conducere, iar autorizația de circulație provizorie este expirată din data de 16 februarie. Pe numele vâlceanului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sibian mandru

Acum 6 ani

Lasa ca sunt mai buni si civilizati sibienii cu Loganurile lor crem!
Raspunde

Bvb

Acum 6 ani

Ionutz tu ai fost? Fmm
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus