X
standuri piata mica

Standurile închiriate cu 3.600 de euro pe an au fost aduse în Piața Mică

Noile standuri amenajate de Primărie pentru a fi închiriate vânzătorilor de suveniruri au fost montate în Piața Mică. De luna viitoare, vânzarea de suveniruri va mai fi permisă doar de la noile tarabe.

Cele 20 de tarabe au fost fabricate de Tradeco Natural SRL, firma din București angajată de Primărie cu suma 99.990 de lei, fără TVA. Fiecare astfel de stand are o suprafață de patru metri pătrați și include o masă construită pe structură metalică.
Noile standuri au fost închiriate la jumătatea acestei luni în cadrul unei licitații în cadrul căreia s-a ajuns la sume importante. Cea mai mică chirie a fost stabilită la 13.010 lei pe an (aproximativ 1.085 de lei pe lună), cea mai mare chirie fiind de 16.060 de lei pe an (aproximativ 1.340 de lei, lunar). Până în prezent, comercianții plăteau administrației locale câte un leu mp/zi (adică 60 de lei pe lună, respectiv 720 de lei pe an pentru câte doi metri pătrați). Chiriile ridicate au eliminat deja o parte dintre vânzătorii mai vechi din Piața Mică (citește mai multe detalii aici).

standuri piata mica 2

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Relucu Lotrean

  Sper sa putem gasi indragita ciorba de burta sibiana de la ambele companii locale de renume international, cat si iubitii mici de la nea Gigi din Obor! Calitate si onoare. De la sibieni pentru sibieni.

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Nobody like everybody

  @Relucu.
  Nu glumesti asa-i ? Tu chiar astepti ca la taraba sa se vanda ciorba de burta incalzita cu termoplonjonul si micii proaspeti zemuind in cuptorul cu microunde…..
  Sa miroasa un pic a usturoi, transpiratie acră si ciorapi nespalati….in buricul orasului, sa fim români ce mama -naibii…sa fum mândri!
  On topic. Chiriile cam piperate. Greu sa faci profit din magneti si bratari din piele impletita daca trebuie sa plătești doar chirie 1000 si ceva de ron lunar….ma îndoiesc ca suveniruri înseamnă tablete Samsung cu gravura Podului Minciunilor pe ele…..iar, in opinia lui Relucu, suvenir înseamnă doar ce ai crăpat in tine…..el daca ( daca ! ) viziteaza Parisul o va face pentru croissante nu pentru Tour Effel…
  Tot înainte !

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Hell-Town

  Stati linistiti ca se introduc portretele cu iohannis la liber!
  2 lei scuipatu si 3 lei urinatul…
  Cine vrea si mici & ciorba de burta sa serveasca pe carton!
  Comanda si plata se fac la bar!

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  Trebuiau amplasate in alta parte, sa vedeti cum se vor desfasura comerciantii in jurul tarabelor…ambalaje, marfa, saci, fel de fel de alte obiecte care nu incap pe mese…

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact