Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Jaf la o bijuterie de pe Bălcescu. Hoții au fost prinși la graniță

Jaf la o bijuterie de pe Bălcescu. Hoții au fost prinși la graniță

Doi sibieni, în vârstă de de 25, respectiv 29 de ani au furat bijuterii în valoare de 38.000 de lei, dintr-un magazin de pe blvd. n. Bălcescu. Aceștia au vrut apoi să fugă din țară, spre Grecia, dar au fost prinși la graniță și au fost arestați pentru 30 de zile. Bijuteriile încă nu au fost recuperate.

Jaful a avut loc joia trecută, în 22 februarie. Cei doi tineri au intrat în bijuteria din centrul Sibiului, în timpul orelor de program. Unul dintre ei a distras atenția vânzătorului, în timp ce celălalt a sustras bijuteriile.

"În data de 22 februarie a.c., în jurul orei 20,00, un sibian a reclamat faptul că două persoane au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează, în municipiul Sibiu, de unde au sustras mai multe bijuterii, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 38.000 de lei", transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În cauză s-au declanșat investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în data de 24 februarie, polițiștii sibieni au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, doi sibieni cu vârsta de 25, respectiv 29 de ani,

În cursul aceleiași zile, 24 februarie, bănuiții au fost identificați și prinși în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în timp ce încercau să părăsească teritoriul României. Sibienii au fost reținuți de polițiștii din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și predați polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Sibiu, iar în data de 25 februarie, instanța a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, în vederea recuperării prejudiciului și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Vecina

Acum 6 ani

Si numele lor e cumva secret de stat ?
Raspunde

Crede si nu cerceta !

Acum 6 ani

pentru Vecina, informatii publice de pe site-ul PORTALUL INSTANTELOR :Informaţii generale Nr. unic (nr. format vechi) : 1911/306/2018 Data inregistrarii 25.02.2018 Data ultimei modificari: 26.02.2018 Sectie: Sectia Penala Materie: Penal Obiect: luarea măsurii arestării preventive (art.223 NCPP) Stadiu procesual: Fond Părţi Nume Calitate parte PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SIBIU Petent GABOR NICOLAE LACI Inculpat BÎRCEA (fost RUJA) CORADO MUGUREL Inculpat
Raspunde

"Bunicu'"

Acum 6 ani

Hahaha! Nume de saşi veritabili...
Raspunde

altul

Acum 6 ani

Identificati in 24 februarie, dati in consemn la frontiera in 24 februarie, retinuti in 24 februarie, asta este discriminare. Cum s-a intarziat la altii pana cand s-au pus in siguranta, la ei nu se mai puta astepta macar o zi?
Raspunde

m

Acum 6 ani

Ce inteligenti, sa-si piarda prin Romania toata ziua de 23...imi place cum unii chiar au impresia ca sunt prea smecheri pt autoritatile din Romania. Nu, trebuie sa ai pile, altfel te inhata fara probleme. Sau sa nu o freci o zi intreaga inainte de a fugi peste granita :)))
Raspunde

m

Acum 6 ani

Corado...da, prin 93 era la TV :)
Raspunde

ion

Acum 6 ani

pe estea iau prins pe Masare Ghita si Multi altii nui prinde unde este smeceria.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus