X
Marius Miclea

S-a încheiat “Hotel of Ice Photo Contest 2018”. Juriul va alege câștigătorul din 10 finaliști

Lansat public cu prilejul deschiderii oficiale a Hotelului de Gheață, sâmbătă, 10 februarie, concursul cu premii “Hotel of Ice Photo Contest 2018” a ajuns la final. Dintre pasionaţii de fotografie ce s-au înscris iniţial pentru această competiţie, doar 10 (Liliana Ionescu, Gabriel Vlad Ionescu, Monica Apolzan, Marius Miclea, Magdalena Glaje, Sebastian Stan, Iulian Aştilean, Marko Krajmer, Dorin Artemon Mihu şi Andrei Melinte) au îndeplinit toate condiţiile impuse de organizatori prin regulamentul acţiunii şi, astfel, s-au calificat în etapa finală. Evaluarea fotografiilor este încă în desfăşurare, iar numele câştigătorilor vor fi anunţate, în scurt timp, pe pagina de Facebook Hotel of Ice Romania.

Începând cu data de 1 martie, cele mai frumoase fotografii participante în competiţie vor putea fi admirate în cadrul unei expoziţii speciale, ce va fi organizată în Sala de Festivităţi a Palatului Brukenthal din Avrig. Vernisajul expoziţiei va avea loc sâmbătă, 3 martie şi va fi urmat de o petrecere a cărei tematică este muzica anilor `80 – `90.

Liliana Ionescu

Marele premiu: 1.000 euro

Fotografi sau pasionaţi ai fotografiei din ţară şi străinătate au avut posibilitatea de a participa la “Hotel of Ice Photo Contest 2018”, concurs a cărui premiu ce mare este de 1000 euro, iar locurile 2 și 3 sunt răsplătite cu 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro.

Juriul concursului este format de fotografii Dragoș Asaftei, Vlad Eftenie și Sebastian Marcovici, alături de câte un reprezentant din partea Hotelului de Gheaţă Bâlea Lac şi Palatului Brukenthal Avrig.

Fiecare concurent a trebuit să înscrie în concurs un set de 10 fotografii ce au ca tema Hotelul de Gheață și împrejurimile de la Bâlea Lac și un set de 10 fotografii cu Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig.

Concursul de fotografie a fost organizat de Asociaţia Proiect Transilvania, cu sprijinul Bergenbier. Informaţii suplimentare se pot obţine la numerele de telefon 0269523111 sau 0726234417.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact