X
parcare-aeroport-50

Cel mai mare sindicat din Aeroportul Sibiu anunță declanșarea unui conflict de muncă

Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, care reunește peste 70% din angajați, anunță declanșarea unui conflict de muncă.

”Începând cu data de 01.03.2018, în cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu s-a declanşat conflictul colectiv de muncă datorită faptului că patronatul Aeroportului Internaţional Sibiu şi reprezentanţii Sindicatului Liber Independent al Aeroportului Sibiu, în urmă sedinţelor de negociere încheiate ieri, 28.02.2018, nu au identificat niciun cadru optim care să întrunească şi să corespundă cerinţelor şi propunerilor formulate în vederea semnării unui nou Contract Colectiv de Muncă ce ar fi trebuit să îşi înceapă efectele astăzi, 01.03.2018”, au transmis liderii sindicali.

Deocamdată nu există pericolul ca zborurile să fie afectate, dau asigurări liderii de sindicat.

”Momentan această acțiune nu afectează activitatea Aeroportului deoarece deschiderea conflictului colectiv de muncă presupune, în faza de început, o mediere care se va desfășura la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu. Deci, în această perioadă, nu influențează cu absolut nimic traficul aerian din Sibiu”, a declarat pentru Turnul Sfatului Solomon Claudiu, vicelider sindical.

Principala cauză pentru care s-a ajuns aici, spun liderii de sindicat, este că în urma negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă nu s-au înțeles asupra revendicărilor salariale.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

4 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

      • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact