Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Cel mai mare sindicat din Aeroportul Sibiu anunță declanșarea unui conflict de muncă

Cel mai mare sindicat din Aeroportul Sibiu anunță declanșarea unui conflict de muncă

Sindicatul Liber Independent al Aeroportului Sibiu, care reunește peste 70% din angajați, anunță declanșarea unui conflict de muncă.

”Începând cu data de 01.03.2018, în cadrul Aeroportului Internaţional Sibiu s-a declanşat conflictul colectiv de muncă datorită faptului că patronatul Aeroportului Internaţional Sibiu şi reprezentanţii Sindicatului Liber Independent al Aeroportului Sibiu, în urmă sedinţelor de negociere încheiate ieri, 28.02.2018, nu au identificat niciun cadru optim care să întrunească şi să corespundă cerinţelor şi propunerilor formulate în vederea semnării unui nou Contract Colectiv de Muncă ce ar fi trebuit să îşi înceapă efectele astăzi, 01.03.2018”, au transmis liderii sindicali.
Deocamdată nu există pericolul ca zborurile să fie afectate, dau asigurări liderii de sindicat.
”Momentan această acțiune nu afectează activitatea Aeroportului deoarece deschiderea conflictului colectiv de muncă presupune, în faza de început, o mediere care se va desfășura la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu. Deci, în această perioadă, nu influențează cu absolut nimic traficul aerian din Sibiu”, a declarat pentru Turnul Sfatului Solomon Claudiu, vicelider sindical.
Principala cauză pentru care s-a ajuns aici, spun liderii de sindicat, este că în urma negocierilor pentru un nou contract colectiv de muncă nu s-au înțeles asupra revendicărilor salariale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Alzara 1918

Acum 6 ani

Un jurnalist care se respectă publica și veniturile celor pe cale de a se revolta pe dreptcuvant !
Raspunde

atoatestiutoru'

Acum 6 ani

Stai liniștit că nu se revoltă conducerea aeroportului și nici personalul de birou. dacă asta te roade.
Raspunde

Nicoleta din Dobarca

Acum 6 ani

sa nu faceti greva in 20.03.18 ca am de gand sa vin cu avionul la Sibiu !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus