Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Cum explică Pelici victoria cu FCSB: Asta le-am cerut

Cum explică Pelici victoria cu FCSB: Asta le-am cerut

Antrenorul echipei AFC Hermannstadt, Alexandru Pelici, crede că echipa sa s-a autodepășit în meciul câștigat cu FCSB.

"Victoria vine după un joc bun al nostru. Am avut și șansă și ne-am autodepășit. Steaua, venind după un meci pe Olimpico și unul pe Arena Națională, n-a fost la fel de motivată.

Am gândit jocul pe o tranziție rapidă. Știam că am doi atacanți buni pe penetrare, Rusu și Balauru, care au și marcat. Știam că Steaua vine să domine și va ieși la joc și, având fundași lenți, Steaua va avea probleme pe un asemenea teren. Știam că orice minge trimisă în spatele lor poate fi periculoasă. Asta le-am cerut. În plus, le-am zis atacanților ca unul dintre ei să stea mereu la limita ofsaidului. Așa am reușit să marcăm. Golul trei a venit după o fază fixă, fază repetată.

Da, mai puteam marca. Dar să nu uităm că și Steaua, la 1-0, putea egala. Cupa României este un bonus pentru noi. Principalul obiectiv este promovoare", a spus Alexandru Pelici la TV Telekom Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Vivi dragan

Acum 6 ani

Bravo Alex dar nu îti fă iluzii că dacă promovezi si îti doresc să promovezi se mai poate repeta asa ceva ca Steaua să vină la Sibiu fără nici un titular pe linia de fund.Oricum felicitări că tu meriti pentru cât muncești la această echipă.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus