Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

FOTO-VIDEO ”Armata” e cu noi! Toată comunitatea curăță stadionul

FOTO-VIDEO ”Armata” e cu noi! Toată comunitatea curăță stadionul

Zeci de cadre militare ale Academiei Forțelor Terestre au venit joi dimineața pentru a sprijini curățarea stadionului de gheață.

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre au declarat pentru Turnul Sfatului că au primit o solicitare de sprijin din partea  clubului FC Hermannstadt, iar generalul Ghiță Bârsan a întrebat studenții dacă vor să meargă voluntar să ajute comunitatea. Peste 50 de studenți ai AFT au răspuns pozitiv.

”Armatei” i s-au alăturat suporteri ai FC Hermannstadt, dar și angajați ai unor firme private, dotați cu suflătoare și utilaje de mici dimensiuni. Cu toții strâng gheața și pregătesc gazonul pentru meciul de la ora 14:00.

27500fed-4154-41f0-b216-9fc4866a75d6

"Am început de aseară lucrările. Azi, la 8 dimineața, oamenii au fost pe gazon și au continuat ce au început. Promitem că nu va fi niciun gram de zăpadă pe stadion. Azi noapte au fost cam -14 grade, acum sunt aproximativ -10, dar e soare și se va mai încălzi până la ora meciului. Din punctul nostru de vedere, nu este nicio problemă. Se va putea juca. Noi facem tot posibilul să îngrijim suprafața de joc până la ora meciului", a spus Teodor Birț, președintele AFC Hermannstadt pentru Gsp.ro.

dc0f674a-488f-483e-92af-2543c1613da8

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Vivi dragan

Acum 6 ani

Felicitări celor de la Terra Building care au deplasat foarte multi oameni la stadion.
Raspunde

altul

Acum 6 ani

asta s-a strigat la revolutie, si ati vazut ce ne-a facut ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus