X
mcdonald s (2)

Mc Donald`s negociază deschiderea unui restaurant în centrul istoric al Sibiului

Reprezentanții celui mai răspândit lanț de restaurante din România, Mc Donald`s, sunt în negocieri avansate pentru deschiderea unui al treilea fast-food în Sibiu, într-unul din cele mai cunoscute spații de alimentație publică din oraș.

Premier Restaurants Romania SRL, partenerul de dezvoltare al Mc Donald`s în țara noastră, a demarat de mai multe săptămâni negocierile pentru unul dintre cele mai cunoscute spații de alimentație publică din oraș. Este vorba de spațiul ocupat în prezent de restaurantul La Turn. Deocamdată, negocierile nu au fost finalizate prin încheierea unui contract, au confirmat pentru Turnul Sfatului mai multe surse din piață. Potrivit informațiilor, cei de la McDonald`s caută și alternative în cazul în care spațiul ocupat în prezent de restaurantul La Turn nu va fi contractat.

Reprezentanții lanțului cu 67 de restaurante funcționale în țara noastră intenționează să implementeze în centrul istoric al Sibiului un concept relativ nou, asemănător celui din centrul istoric al Aradului. Aici, restaurantul deschis în 1997 a fost remodelat în urma unei investiții anunțată în sumă de 2,5 milioane de lei. Solicitați de Turnul Sfatului să ofere mai multe detalii despre planurile de extindere, reprezentanții lanțului de restaurante nu au răspuns până la ora publicării acestui articol.

Mc Donald`s are la Sibiu două restaurante: cel aflat pe șoseaua Alba Iulia, în zona podurilor peste Cibin, și cel de la ieșirea înspre Șelimbăr. Acesta din urmă este și cel mai recent, fiind deschis în primăvara anului 2009, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro. Fiecare astfel de restaurant are aproximativ 60 de angajați.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

27 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian

  o sa fie o zi foarte trista cand “la turn” sau orice restaurant care a fost acolo de-a lungul timpului o sa fie inlocuit de un rahat de mec.

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  la turn era fala in sibiu
  s-o transformi in mec e ca si cum ai f..e o statuie!
  sibienii sint sclavii mec ului
  big mamama no prins nimic?
  macar astai sibian,cit ca o marit nejustificat pretzuri

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dorin

  Un pas inainte ! Dupa saormariile lui Roman, partenerul strategic isi trimite ambasador in centrul istoric. In ceea ce priveste “bucurestinizarea” Sibiului, daca nu ar fi clienti, nu ar fi nici saormarii, ca doar nu mananca doar bucurestenii.

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 9. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Consuela Sorostinean

  Nu putem accepta in anul sfant al centenarului neamului cel romanesc sa se deschida un astfel de local al americanilor, care sunt straini si necredinciosi si ne-au asuprit tara sa ne ia bogatiile! Nu ne lasa sa guvernam, lucreaza prin procurori sa aresteze si sa abuzeze alesii poporului roman! Noi suntem urmasii dacilor si ai lui Avramut Iancu, sa nu ne lasam furati de straini! Romania e a romanilor neam de milenii si cu traditii!

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cornelul

    la noi in ardeal se da mamaliga umpluta cu mamaliga, mama noastra de handicapati minatal si saraci atat in portofel cat si cu sufletul. revino-ti sighian mandru de c a c a t

 10. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 11. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  v

  De acord cu scoaterea fast food urilor din Sibiu. Dar hai sa fim corecti: majoritatea nu merg la restaurant ci la fast food.Iar localurile trebuie sa aiba profit…..

 12. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 13. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 14. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McDonald’s în Piața Mare? Exact la momentul potrivit vin și ăștia… Părerea mea: mai bine nu, găsiți o locație frumoasă la mall sau în vreo benzinărie urățica așa ca voi!!
  Promit să protesez activ, nemâncând la ei.

 15. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  nobody like everybody

  In tara unde trăiesc eu Mc-urile, KFC-urile,SubWay-urile si alte 100 de acelasi gen sunt cotate extrem de jos in evaluarea calitatii produselor oferite. Normal. Totusi, sunt prezente in multe zone “zero” , adică cu vad. Sunt business-uri extrem de profitabile, e drept ca preturile sunt jos de tot, orice om cat de strâns la punga ar fi tot poate manca ceva…..orice carton imbibat in ulei cu aroma de cartofi si orice zeama radioactiva cu efigia Coke pe ea e la indemana omului. De fapt nu trebuie sa ne revoltam…..principial putem, dar, Marx ( presupun ca stiti cine-i gagiul ) scria in cartea sa Capitalul asa: “Intr-o economie de piata libera, pretinderea unui pret pentru oferirea unui bun ori serviciu, indiferent de caliatea sau cantitatea acestuia, nu are nici o legatura cu etica sau morala “. Ati prins repede ideea. Nu ne obliga nimeni sa mancam la McDonald’s…….daca putem manca la Albota……nu ne pune nimeni pistolul la tampla sa intram in fast-food…..dar nici nu putem sa-i legam de Podul Minciunilor cu cătușe pe cei ce vor…..asa cum nici nu putem sa interzicem o tranzactie pur comerciala onesta ( Mc ii va da niste multi bani lu’ ala care detine La Turn…..ceva rau sau condamnabil aici ? ) . …..

 16. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  bobby69

  Va tot plangeti de Mac dar cu Super Mama aia cum ramane ? Mancati ca bolovanii acolo cu totii ! Acolo e mizeria de marfa ieftina si neverificata de nimeni, despre igiena ce sa mai vorbim…ioc ! Macar la Mac sau KFC nu ne imbolnavim, ca nu e sanatoasa e altceva. Poti manca si o salata la Mac care probabil e sanatoasa. Va tot mandriti cu produsele voastre traditionale si Transilvania e in topul oraselor din EU cu cel mai ridicat numar de cancerosi si bolnavi cu problem cardio vasculare. Bolovani….

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   *zzz

   Vorbesti de super mama…dute la restaurantele gen bufnita, galery si altele din oras sa vezi mizerie….super mama la raportul pret -calitate zic ca sta foarte bine

 17. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 18. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 19. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Mihai

  McDonalds a semnat deja contractul pentru spațiul fostelor LaPlacinte/Redal. Intr-adevăr au existat negocieri pentru spațiul LaTurn, dar nu s-au concretizat. La Turn rămâne… McDonalds in locul LaPlacinte. Și asta e o informație care se va confirma curând. Sau, dacă sunteți corecți, va veți documenta și veți afla, și veți șterge acest articol semi-corect 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact