X
florin iacob csu

Florin Iacob, înapoi la „conducerea” galeriei CSU Sibiu

Florin Iacob, conducătorul galeriei CSU Sibiu, are din nou acces în sală, alături de colegii săi și de echipa sa preferată. După o restricție de un an de zile, Florin are voie să facă din nou galerie la meciurile CSU Sibiu, din sală și nu din hol, așa cum a făcut timp de un an. 

Meciul dintre Sibiu și Galați din această seară nu marchează doar revenirea baschetbaliștilor pe teren, ci și a celui mai mare fan al galben-albaștrilor. Florin Iacob insistă însă ca oamenii să nu facă prea mare caz în legătură cu reîntoarcerea sa în sală. Atenția trebuie să fie 100% îndreptată spre echipă.

„Probabil voi avea un sentiment ciudat. Probabil voi răguși, dar meciul nu e despre Florin care s-a întors în sală. Trebuie să câștige CSU, nu trebuie să fie despre mine. Ca și o coincidență, sâmbătă va fi ziua omului căruia i se datorează înființarea acestei minunate echipe…Flavius Stoica. Sunt și alții cărora trebuie să le mulțumim că această echipă a continuat să existe, din 1971 până în prezent, dar, în primul rând, trebuie să îi mulțumim acestui om”, a povestit Florin Iacob pentru csusibiu.ro.

Meciul din această seară dintre CSU Sibiu și Phoenix Galați se va disputa la Sala Transilvania, de la ora 18:00.

Reamintim că liderul galeriei sibiene a fost sancționat de jandarmi în 16 februarie 2017, la meciul disputat de U BT Cluj Napoca și Steaua CSM EximBank București, la Sibiu, din cadrul semifinalelor Cupei României la baschet masculin, alături de alți cinci suporteri. După analizarea probelor video, Jandarmeria Sibiu a decis interzicerea accesului celor șase persoane la toate meciurile, timp de un an.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact