X
EmojiMovie

The Emoji Movie, cel mai prost film al anului 2017, la Zmeura de Aur

Filmul de animație The Emoji Movie, care are ca personaje micile emoticoane pe care le folosim deseori pe rețelele de socializare, a fost declarat cel mai prost film al anului 2017 și a primit vestita și deloc râvnita Zmeura de Aur, relatează goldderby.com.

Cea de-a 38-a ediție a premiilor Zmeura de Aur și-a declarat câștigătorii la cele nouă categorii, chiar cu o zi înainte de Oscaruri. The Emoji Movie a fost „vedeta” acestei ediții, câștigând trofeul la patru categorii. Este vorba despre cel mai prost film, cel mai prost scenariu, regizorul cu cea mai slabă performanţă (Anthony Leondis) şi cea mai proastă combinaţie de personaje pe marele ecran.

Cel mai prost actor și cea mai proastă actriță din 2017 au fost declarați Tom Cruise, pentru rolul din The Mummy și Tyler Perry, pentru Boo! 2: A Madea Halloween. La categoria cea mai proastă interpretare în rol secundar au fost aleși Mel Gibson, pentru Daddy’s Home 2 și Kim Basinger pentru rolul din Fifty Shades Darker. Totodată, filmul din saga Fifty Shades a câștigat titlul pentru cel mai prost sequel.

Nu în ultimul rând, Rotten Tomatoes Award a revenit filmului Baywatch.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact