X
28471819_1838707316163402_77528755255657875_n

Taximetrist sibian prins că pescuia ilegal pe Olt

Un taximetrist din Sibiu a fost prins de angajații Filialei Pescarilor, în week-end, în timp ce pescuia ilegal pe râul Olt.

Bărbatul nu s-a sfiit să meargă pe malul apei chiar cu mașina de taxi. Acesta a fost observat și prins de membrii filialei în timp ce avea o undiță de care erau legate două ancore și un plumb.

Suspiciunea angajaților Filialei este că taximetristul folosea o metodă ilegală de a prinde pește, cunoscută în rândul pescarilor drept ”hâță”. Metoda este una barbară și presupune că ancorele trase cu putere se înfig și agață orice pește se nimerește prin zonă.

”Când l-am confruntat și l-am întrebat ce face ne-a spus că el, de fapt, pescuia la știucă, că avusese peștișori în ancore și căzuseră. E o scuză pe care o auzim adesea când îi prindem. Chiar și așa, el tot nu avea voie pentru că ne aflăm în perioadă de prohibiție la știucă”, a declarat pentru Turnul Sfatului Sorin N., angajatul filialei care l-a prins pe taximetrist.

Mai mult decât atât, acesta nu avea permisul de pescuit vizat pe anul în curs.

Pentru faptele sale bărbatul s-a ales cu proces verbal, i-a fost suspendat dreptul de a pescui și urmează a fi alertate și alte autorități abilitate.

28660726_1838707279496739_4206132442163509511_n

În replică, bărbatul spune că se afla la picnic în momentul în care a fost abordat de angajații Filialei.

”Când au venit băieții de la filială făceam grătar și bățul (undița n. r.) era pus pe mașina mea și a făcut poză la mașină”, spune acesta. În plus, el spune că au fost sancționați pentru că pescuiau fără permis vizat pe anul în curs, în niciun caz pentru braconaj sau pescuit ilegal.

Foto: Filiala Pescarilor Sibiu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alex

  Ce este cu basmul asta prietenilor ? Verificativa sursele sau stiti povestea si ati inflorit voi ca sa para mai interesanta .Oricum sunteti de rahat

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Erlkonig

  Nu avea permisul vizat? Poate carnetul de membru, da nu esti obligat sa fii membru la hotii ajvps ca sa pescuiesti. Asa ca cel mult puteau sa-l oblige sa plateasca taxa pe o saptamana. Eu cel putin asta le cer cand vin pe balta, ca la 4 AM cand plec la pescuit, nu-i deschisa caseria la filiala. I-au suspendat dreptul de a pescui? Unde, in ce lege exista sanctiunea asta? Hata nu-i deloc ok, da cand ii vezi pe prietenii lor cum scot plasele fara fereala cand soarele e deja de doua suliti pe cer …

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Razvan

  Sa lase vrajeala si daca tot vrea sa iasa la pescuit, sa pescuiasca in mod legal ca nu cred ca e muritor de foame…
  Cat despre restul comentariilor de aici, le dau dreptate, se braconeaza la greu cu plase dar despre asta nu auzim nimic…
  PS: la cat mai multe articole de genul asta, poate ar fi frumos si o categorie pe tema asta si cu un clasament gen Top rusinica, macar sa stim despre cine este vorba. Si sa lasati vrajeala despre cum ii violam intimitatea si drepturile, a renuntat la ele din momentul cand a iesit pe usa cu batul si ancorele in mana.
  Sanatate!

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Romanul

  pai si pa pestele de Maricutza cand il prindeti ma ? ala da peste…pai saracul asta de TAXi…vai de stirea voastra!
  tumbs down !

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact