X
simtion, bogdan trif

Bogdan Trif candidează pentru un post de vicepreședinte al PSD

Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a anunțat astăzi că va candida pentru un post de vicepreședinte al partidului la Congresul Național al PSD din 10 martie. ”Mi-am depus candidatura pentru o poziție de vicepreședinte la nivel național. Vor fi vicepreședinți pe fiecare regiune. Acestea sunt formate pe structura regiunilor de dezvoltare, iar eu voi candida pentru regiunea noastră, ”centru”. Sunt câte doi vicepreședinți pe fiecare regiune, pentru o reprezentare echilibrată pe tot teritoriul țării. Pe fiecare regiune se vor alege câte doi vicepreședinți, un bărbat și o femeie, astfel încât, la final, structura partidului va fi compusă din opt vicepreședinți femei și opt vicepreședinți bărbați”, a declarat Trif pentru Turnul Sfatului.

Votul pentru funcțiile de vicepreședine va fi dat dat doar de organizațiile care fac parte din regiunea respectivă. Bogdan Trif va candida pentru un post de vicepreședinte din partea Regiunii Centru, din care fac parte județele Sibiu, Mureș, Covasna, Harghita, Alba și Brașov.

Candidații la funcția de vicepreședinte trebuie să aibă cel puțin susținerea organizației din care face parte, iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor este joi, 8 martie, ora 16.00.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

6 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Un sibian

  mancatoru de rahat nr 1 al organizatiei mancatorilor de rahat o sa ajunga vice-mancator de rahat!!! URAAAAA!!! traiasca partidu!! traiasca lenin!!! traiasca…

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Soni

  Aplaudaciul lui Dragnea la DNA. Oare ăsta nu își dă seama ce limbric e doi lei e? Nu va fi veșnic Dragnea la putere, ce se gândește?

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Liviu

  Am crezut ca va candida la cel mai promitator schior al sezonului viitor, pe Domeniul Schiabil Balea.
  Il doare in fund, ce sa povestim….astia sunt concurentii oportunisti la ciolaniada, nu sa construiasca ceva……

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Radu

  Incet si sigur ne intoarcem la valorile din Epoca de Aur. Pupincuristii, aplaudacii, cei care nu misca in front, sunt cei promovati. Un lider maximus inconjurat de o armata de slugi. Daca nu scapam la urmatoarele alegeri de astia avem 2 optiuni : ne apucam sa exersam aplaudatul sau ne caram de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact