X
faust foto paul Baila

TNRS anulează Faust, din cauza lipsei autorizației de securitate la incendiu

După ce spectacolul Faust, în regia lui Silviu Purcărete, a fost trecut inițial pe lista spectacolelor care se vor juca luna aceasta, reprezentanții Teatrului Național „Radu Stanca” au anunțat că au anulat cele două reprezentații programate pentru sfârșitul lui martie. Motivul este lipsa autorizației de securitate la incendiu.

Procedura de obținere a autorizației de securitate la incendiu este în curs de finalizare, dar conducerea teatrului a hotărât înlocuirea celor două reprezentații Faust cu spectacolul Încurcă-i drace, care se va juca în 30 și 31 martie, de la ora 19:00, la sediul TNRS.

„Suntem în situația de a autoriza din punct de vedere ISU spațiile de la Fabrica de Cultură. Este o procedură lungă și pe care nu o putem determina în totalitate. Sperăm din toată inima să găsim în ISU, așa cum am găsit pe parcursul edițiilor festivalului, un partener serios, dar și un partener care să răspundă grabnic solicitărilor noastre pentru că, iată, din păcate, suntem nevoiți să anulăm două spectacole. Sperăm să putem obține avizul cât mai repede pentru că am respectat cu sfințenie toate indicațiile pe care noi le-am primit ca aceste spații să corespundă celor mai înalte standarde de securitate pentru toți spectatorii”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general al TNRS.

Cei care au achiziționat bilete de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu nr. 17) își pot recupera banii din același loc, după următorul program: marți-sâmbătă 11-18 și duminică 10-14. Persoanele care și-au achiziționat biletele online vor fi contactate via e-mail de Entertix.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact