X
masina politie (2)

Un șofer a lovit o femeie, iar o alta a căzut într-o rigolă, în Mediaș

Un șofer din Mediaș nu s-a asigurat când a dat cu spatele și a acroșat o femeie care aștepta într-o stație de transport public de persoane. În cădere, persoana a fost prinsă de o altă femeie care a alunecat într-o rigolă de un metru. 

Accidentul s-a petrecut pe strada Emil Racoviță, un sofer nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers inapoi si a acrosat o femeie care astepta intr-o statie transport public persoane. In cadere, persoana in cauza a fost prinsa de o alta femeie care a alunecat intr-o rigola de circa 1 m. Aceasta din urm, o localnică din Ațel, în vârstă de 72 de ani, a fost rănită și a fost transportată la spital.

Imediat după producerea evenimentului, șoferul a părăsit locul accidentului fără încunviințarea polițiștilor, fiind identificat ulterior în trafic, în municipiul Mediaș. Bărbatul este un localnic de 56 de ani, cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact