X
ford-3

FOTO – S-a deschis reprezentanța Ford Sibiu-Mecatronics

Zeci de invitați din Sibiu și străinătate au participat miercuri seara la inaugurarea reprezentanței Ford Sibiu-Mecatronics, cel mai nou complex de tip 3S din zona Sibiului.

Evenimentul a fost unul plin de culoare, care a îmbinat muzica și dansurile cu prezentarea celor mai noi modele Ford.

ford-1

”Am plăcerea de a vă prezenta unul din cele mai frumoase complexe de tip 3S din Sibiu și totodată am onoarea de a mă bucura de acest lucru alături de dumneavoastră. După ce acum aproape șase ani am deschis această locație, prin reprezentarea celor două mărci care ne-au definit până în prezent, respectiv Hyundai și Mitsubishi, iată-ne acum tăind panglica alături de una din cele mai prestigioase mărci auto din lume. Oferta noastră este compusă din vânzări auto, piese auto și service, oferite sub acoperișul unui complex cu dotări de ultimă generație, într-o locație modernă, unde vă așteaptă o echipă de profesioniști gata să rezolve orice problemă întâmpină mașina dumneavoastră”, a declarat Ovidiu Jurca, reprezentantul Ford Sibiu și totodată gazda evenimentului.

Lansarea a inclus și o prezentare a celei mai moderne mașini fabricată în România, modelul Ford Ecosport. Totodată, o fericită câștigătoare a tombolei se va putea bucura de un week-end la volanul unul Ford Ecosport nou nouț.

ford-8

La eveniment a participat și Attila Szabo, director director general al Companiei Naționale de Vânzări Ford România. Acesta s-a arătat foarte apropiat de Sibiu.

”Sunt foarte bucuros că pot să fiu aici și să vorbesc despre acest fantastic showroom din Sibiu. Eu am o istorie cu Sibiul, am venit aici de foarte multe ori în ultimii 15 ani și pot spune cu siguranță că are cel mai mare potențial pentru ceea ce noi vrem să facem. Aici sunt oameni foarte capabili și profesioniști, iar prima dovadă este acest showroom. Sunt deja foarte mândru și recunoscător pentru ce s-a făcut aici și sper să vă bucurați din plin de tot ce are de oferit”, a declarat Attila Szabo.

 

Ford Sibiu-Mecatronics funcționează pe DN1 KM 305+500, Șelimbăr, Sibiu.

ford-9 ford-2 ford-6

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Anaisia Lorgescu

    Sibienii asteptam cu totii deschiderea de reprezentante K.onthiky in fiecare cartier si in centru pentru a putea servi impreuna cu familiile indragita ciorba de burta pe acordurile jienelor noastre dragi!

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact