X
florarie non-stop (1)

Micile afaceri: Prima florărie deschisă non-stop din Sibiu

Florării sunt peste tot în Sibiu, iar aranjamentele sunt și ele de toate felurile și culorile. De la mici buchețele până la aranjamente cu 101 trandafiri, sclipici și panglici, orice idee a fost pusă în practică cel puțin odată. Ce nu exista însă până acum era o florărie deschisă non-stop, pentru bărbații uituci, ocupați, care se simțeau poate puțin vinovați sau voiau pur și simplu să ofere o mică atenție iubitei seara târziu. O astfel de florărie s-a deschis de o lună pe Bulevardul Vasile Milea.

Ideea florăriei non-stop a venit din dorința de a găsi ceva inedit, spune Diana Crăciun. Impulsionată de soacra ei și ajutată de iubit, Diana a venit cu un concept care nu exista până acum în Sibiu. La fel cum există magazine non-stop, spune ea, trebuia să deschidă cineva în sfârșit și o florărie deschisă permanent.

„Ne-am gândit că sunt foarte mulți bărbați care uită de momentele importante sau poate că sunt prea ocupați ca să ia florile din timp și ar vrea să ia un buchet de flori seara târziu. Am avut bărbați care au vrut chiar la 12 noaptea să ofere florile și bineînțeles că buchetul trebuia să fie cu flori proaspete. Știam că nu este nicio florărie în Sibiu care să fie deschisă non-stop, iar noi am încercat să facem ceva altfel, pentru că florării sunt destule, cu tot felul de aranjamente. Așa că am decis să fie florăria noastră să fie deschisă permanent”, spune Diana.

florarie non-stop (4)

 

Cu toate că nu au foarte multe solicitări încă, pentru că puțină lume știe de florăria non-stop, există totuși oameni care s-au bucurat de această posibilitate. Chiar de Valentine’s Day, un îndrăgostit a comandat un buchet la miezul nopții.

„Lumea încă nu prea știe, noi am făcut reclamă foarte mult în online, apoi ne-am hotărât să facem și niște pliante pentru cei mai în vârstă care poate că nu au facebook și nu știu că există o asemenea florărie. Am avut însă un client chiar de Ziua Îndrăgostiților, când am și deschis oficial. La 12 noaptea ne-a dat mesaj că își dorește foarte mult să îi livrăm un buchet de flori. I-am dus comanda direct acasă. A ieșit pe geam și noi i-am dat buchetul”, povestește florăreasa.

florarie non-stop (3)

Pentru ca florăria să răspundă tuturor nevoilor și buzunarelor, cei doi fac aranjamente de toate felurile. Buchețele cu doar câteva flori, buchete de 101 trandafiri, aranjamente în cutii, orice dorință ar avea clientul, poate fi realizată.

„Noi facem de toate, nu numai cutii cu flori. Aceste cutii am învățat să le facem tot din dorința de a face un lucru diferit. Totuși, pe lângă asta, avem buchete de flori pentru toate gusturile și toate buzunarele, buchete mici sau mari cu 101 trandafiri spre exemplu, avem aranjamente diverse, iar transportul este gratuit în Sibiu. Buchetele pornesc de la 15-20 de lei, iar prețurile variază în funcție de tipul de aranjament și numărul de flori.

Florăria Elena poate fi găsită atât pe pagina oficială de Facebook, cât și pe Bulevardul Vasile Milea,  bl. 10 , scara B.

florarie non-stop (8)

florarie non-stop (2) florarie non-stop (7) florarie non-stop (6) florarie non-stop (5)

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

7 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  • Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

   Dexter

   Te complaci in prostia ta. Soțul e și iubit, e și amant,e și partener etc. Ești că o babă proastă care nu a făcut școală.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Alexandru

  Am sunat astăzi la așa zisa florărie “florăria Elena” , am făcut comanda la 31 de lalele la cutie , o doamna ma asigurat ca pana ajung eu la Sibiu ca vineam de la Deva o sa le am iar când am ajuns la florărie și am sunat-o pe doamna respectiva mi sa spus ca au vândut lalele ca au venit elevi ca se încheie anul școlar ! Seriozitate zero !. Mulțumesc ca m-am bazat pe dumneavoastră și m-am dus acasă fără flori .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact