Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Poliția Rutieră calibrează noile radare. Trafic blocat pe drumul spre Poplaca

Poliția Rutieră calibrează noile radare. Trafic blocat pe drumul spre Poplaca

Reprezentanții IPJ Sibiu anunță că traficul este blocat parțial până în jurul orei 18:00 pe drumul Sibiul-Poplaca din motive mai puțin întâlnite.

Poliția Rutieră Sibiu calibrează aparatele radar.

”DJ 106 R Sibiu - Poplaca, până în jurul orei 18:00, trafic blocat total periodic, la interval de 15 - 20 de minute. În zonă se realizează calibrarea dispozitivelor radar montate pe autospecialele Poliției.

Rute alternative:

Sibiu - Rășinari - Poplaca.

Sibiu - Cristian - Orlat – Poplaca”, se arată în anunțul IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ionutz VL

Acum 6 ani

Gabori asi permit sa opreasca circulatia cat vrea muschi lor dar daca ar face altcineva asa ceva siar lua decat amenzi si suspendari de permis..rusine!!..
Raspunde

McD

Acum 6 ani

Tu esti blocat pe viata daca mai continui sa-ti bati joc de limba romana...aaaa, esti din VL, atunci te iertam...poti continua sa ne distrezi...
Raspunde

Ciprian

Acum 6 ani

Asta-i buna! Obstructionam traficul sa ne calibram radarele. Nu am nimic, in principiu, impotriva radarelor (poate impotriva modului cum sunt folosite) dar asta cu blocatul circulatiei pentru calibrare pare atat de romanesc. De ce toate lipsurile (banuiesc ca procedura intr-o tara civilizata implica laboratoare sau poligoane sau orice alte metode care nu afecteaza in mod direct cetateanul) ni se sparg noua in cap? Daca ANAF-ul nu are sisteme informatice, noi stam la cozi; daca sistemul de justitie e sufocat datorita lipsei de personal si legilor cretine, noi trebuie sa asteptam ANI de zile pentru orice rahat de litigiu; daca sistemul medical este subfinantat si furat pe toate partile, noi suferim in spitale(nu detaliez ca se stie f bine). TOTUL se sparge in capul cetateanului. Pai cum sa nu fim pe locul 2 la imigratie dupa Siria (o zona de razboi dintre cele mai cinice). Nu cred ca gasesti o tara in Europa unde sa nu intalnesti romani in prima saptamana de sedere. Si stiti ce? trendul continua....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus