Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
1°C

Locuitorii din Cartierul Arhitecților se mobilizează să strângă gunoaiele

Locuitorii din Cartierul Arhitecților se mobilizează să strângă gunoaiele

Actualizare:

Evenimentul a fost un succes și un câștig pentru comunitate.

28958707_1597761180305535_1475376237462421504_n 29066837_1597761233638863_2597473032368816128_n

Știre inițială:

Dezamăgiți de mizeria care a apărut după topirea zăpezii și sătui să aștepte ca alții să facă ceva, locuitorii din Cartierul Arhitecților ies astăzi la treabă.

Cu sprijinul asociației de locatari Virgil Ispas, zeci de oameni, de toate vârstele, sunt așteptați la curățenie. Asociația de locatari s-a ocupat de achiziția sacilor de gunoi și fiecare doritor a fost sfătuit să-și aducă mănuși din cauciuc sau un obiect ascuțit în vârf cu care să strângă gunoaiele.

În plus, conducerea asociației a luat legătura cu primăria Cisnădie și compania de salubrizare Soma Sibiu, care au promis că vor suplimenta mașinile pentru ridicarea gunoiului.

Cei interesați să participe sunt așteptați la ora 10:00, la sediul asociației de locatari Virgil Ispas.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

14 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bbih

Acum 6 ani

Ce-i aia "compania de salubrizare Soma Sibiu"? compania de teatru, balet sau ce? Poate SC Soma SRL Bacau cum apare in http://www.somasibiu.ro/despre-noi/. Sper ca nu NOI, SIBIENII, ne-metropolitanizati cu Cisnadia vom plati actiunea de a se "suplimenta mașinile"... :)
Raspunde

un sibian

Acum 6 ani

Habar n-ai despre ce vorbesti. Soma are contract pe toata zona din jurul sibiului, inclusiv cisnadie. Stai linistit, in cazul tau oricum parintii tai platesc factura la gunoi, asa ca nu te stresa degeaba.
Raspunde

mihai

Acum 6 ani

bbih - sper ca scrii la misto pentru ca nu-mi imaginez ca in 2018 un om poate fi atata de limitat in gandire. In primul rand, tie nu-ti va veni nicio factura marita. Iti poti arunca pet-urile de bere in tomberonul negru cu aceleasi costuri ca si pana acum ;) In al doilea rand, multi dintre "ne-sibienii" din acel cartier au buletine de Sibiu si muncesc in Sibiu, deci o parte din impozitul lor pe salariu (chiar si o parte din TVA-ul platit de ei), se duce la primaria din Sibiu.
Raspunde

lol

Acum 6 ani

Au strans gunoaiele lasate de catre cine?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

bozan

Acum 6 ani

de ma-ta!
Raspunde

Dexter

Acum 6 ani

Bine punctat!
Raspunde

Ciorapel

Acum 6 ani

Când văd firele de baltă tensiune, în aduc aminte motivul pt care nu am cumpărat acolo. Iar gunoaiele alea vin tot de la cei care locuiesc acolo. Iată și al doilea motiv...
Raspunde

io

Acum 6 ani

Cred ca la tine in cartier e foarte curat, nu arunca nimeni gunoaie pe strada... Acele gunoaie care au fost adunate, sunt in mare parte de la santierele nefinalizate - intr-un fel era cam treaba constructorilor dar pe Stanciu & Co ii intereseaza doar profitul si sa dea bine in reclame ;)
Raspunde

Ciorapel

Acum 6 ani

Înaltă, nu baltă :))
Raspunde

Labus

Acum 6 ani

Obiect ascuțit în vârf,aveți grijă să nu vă intepati,de fapt ați fost fost odată intepati.trai bun in ghetou.
Raspunde

Alzara 2018

Acum 6 ani

Ceva mă face să cred că tinerii din C (atastrofa ) Cisnădiei vor deveni un exemplu de civism pentru noi , sibienii !
Raspunde

unu

Acum 6 ani

Da, nu ar strica nici altora asa un exemplu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus