Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Trei persoane, condamnate la închisoare pentru mai multe infracțiuni, prinse că se ascundeau în zona Sibiului

Trei persoane, condamnate la închisoare pentru mai multe infracțiuni, prinse că se ascundeau în zona Sibiului

Polițiștii sibieni au prins în cursul zilei de ieri trei persoane condamnate la închisoare care fugeau de executarea pedepsei prin zona Sibiului.

Conform IPJ Sibiu, polițiștii au desfășurat o acțiune de identificare și prindere a persoanelor care se sustrag executării pedepsei impuse de instanță, pe raza județului Sibiu.

Cu această ocazie au fost depistați trei bărbați pe numele cărora instanțele au emis mandate de arestare. Astfel:

În municipiul Sibiu, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 22 de ani, domiciliat în județul Alba, pe numele căruia autoritățile judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Persoana în cauză a fost predată polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea prezentării în fața Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia pentru confirmarea mandatului.

Pe raza localității Bârghiș, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în județul Mureș, pe numele căruia Judecătoria Luduș (jud. Mureș) a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 120 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Pe raza localității Cisnădie, polițiștii au identificat și prins un localnic în vârstă de 41 de ani, pe numele căruia Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an și 11 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

ArtenieArtenie

Acum 6 ani

Ziaristi inculti!nu Ludos,acesta este in jud Sibiu (comun!)LUDUS se numeste orasul din jud Mures!
Raspunde

Dexter

Acum 6 ani

Râde ciob de oală spartă. Tu ai cel puțin șapte greșeli gramaticale și de sintaxă în opinia ta scrisă. Felicitări! Numai bine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus