Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Prima reacție a lui Bogdan Trif, după alegerile din PSD: Știu că planează tot felul de suspiciuni…

Prima reacție a lui Bogdan Trif, după alegerile din PSD: Știu că planează tot felul de suspiciuni…

Noul vicepreședinte al PSD, sibianul Bogdan Trif, a transmis un comunicat de presă prin care exprimă câteva opinii în urma Congresului de sâmbătă.

Trif ține să sublinieze că nu s-au schimbat polii de putere în PSD și că tot planul de guvernare rămâne baza.

"În urma votului din Congres, sunt unul dintre vicepreşedinţii Regiunii 7 Centru. Le mulţumesc pentru votul lor colegilor din PSD care alcătuiesc această regiune şi mai ales pentru încrederea pe care mi-au arătat-o prin votul acordat. Nu mi-am depus candidatura întâmplător, ci pentru că am primit nenumărate mesaje din partea colegilor din regiune, care mi-au transmis susţinerea lor.

Cu toate acestea, decizia lor de a mă alege vicepreşedinte mă ambiţionează, dar mai ales mă responsabilizează. Sunt un om care-şi propune obiective ambiţioase, dar care acţionează în echipă. De astăzi, echipa mea de la Sibiu, în care am mare încredere, va face front comun cu celelalte organizaţii din Regiune, sub coordonarea mea şi a doamnei Roxana Mânzat, cu care, de altfel, am o colaborare foarte bună. Sunt un om asumat şi capabil să conduc această nouă structură a partidului, mai ales că-mi sunt foarte cunoscute punctele forte ale organizaţiilor PSD din centrul ţării, dar şi părţile unde ar mai trebui lucrat.

Echipa formată din Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna trebuie să devină unul dintre pilonii partidului. Această regiune va putea de acum să transmită un mesaj unitar către partid, dar şi către românii din centrul ţării şi mă voi ocupa îndeosebi de acest lucru.

Şi pentru că ştiu că planează tot felul de suspiciuni şi au fost emise în spaţiul public tot felul de ipoteze şi de scenarii, mă văd nevoit să lămuresc şi eu anumite aspecte. Sâmbătă am asistat la o restructurare, o reorganizare a PSD, nicidecum la o schimbare de poli de putere sau de politici. PSD îşi continuă programul de guvernare, ba chiar îl va îmbunătăţi acolo unde va fi cazul.
PSD rămâne partidul ales de români şi va fi reprezentat în continuare de lideri şi de oameni capabili să transmită corect strategiile Partidului Social Democrat către cei care ne-au acordat votul. În calitate de membru al guvernului României, trebuie să le spun românilor ca angajamentele pe care PSD si le-a asumat rămân valabile în continuare! Am avut un congres, lucrurile au fost clarificate pentru cei care mai aveau mici îndoieli, iar acum ne continuăm misiunea aşa cum le-am promis românilor!", a declarat Bogdan Trif.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Jalnic & penibil

Acum 6 ani

Ce pacat ca suntem contemporani cu asemenea nulități !!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alex

Acum 6 ani

Felicitari si spor la treaba, Bogdan Trif !
Raspunde

zzz

Acum 6 ani

spor la treaba si atentie la besici, Bogdan! impotriva opiniei populare ele pot aparea chiar si pe limba ^_*
Raspunde

dragnea

Acum 6 ani

Păi cum rămâne cu acciza, domule vicepreședinte? Inflația record, devalorizarea leului, slăbirea pilonului II de pensii, lipsa investițiilor în infrastructură, slăbirea justiției......la ce pagină le gasim în preamăritul program de guvernare? Faimoasele spitale regionale,.... când vor fi date în folosință?
Raspunde

konrad

Acum 6 ani

Astia n-au nici o sansa sa se vindece. Sunt de-a dreptu' PENIBILI. TREBUIE SA IESIM LA VOT.
Raspunde

MSD

Acum 6 ani

Fizionomia acestui individ, Trif, tradeaza o deviere comportamentala accentuata; specialistii in psihiatrie inteleg ce vreau sa spun.
Raspunde

M

Acum 6 ani

Hop si lingaul sef!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alzara 2018

Acum 6 ani

Să ne bucurăm , totuși , ca Sibiul e prezent atât in Guvern cât și in conducerea partidului , chiar CR fiind ; din această poziție poate susține programe regionale , mai ales că are cine - l consilia ( dacă e fiul tatălui său - un destoinic politician PD care a lăsat o frumoasa amintire ) !
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah mânjilor, hai numa’ una sa va mai zac s-apa chiar plec. Ieri ieream cu Nelly la o csiorba de burta, ca tot sighianu ce sa respecta. Mno, shi cum mâncam noi ashe, io vreu sa-nghi iau o ciusca can’ colo ce sa viez, Nelly-nghi da piste mâna shi zace - Sefu, atâta timp cât io te ling in cur pe tine, tu nu manci ardei iute! Mno, acum statz shi judecatz, orice asemănare cu Dragnea shi Dănăilă-i deloc întâmplătoare....
Raspunde

Nelly

Acum 6 ani

Nelly nu are cum merge undeva cu Labarooy, ca hidra psihopata nu o poate insela pe e-manuela, ce-i chiar protuberanta euglenica cu care tasteaza. Ce-i drept, am vazut o mortaciune ce mulgea un dozator de ciorba de burta, dar am lasat-o in pace; schimba gustul de iaurt, cico si cocoa pe care-l livrez tuturor secaturilor agresive si analfabete de pe aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus