Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Accident pe Moldoveanu la intersecția cu Negoiu. Trei mașini implicate

Accident pe Moldoveanu la intersecția cu Negoiu. Trei mașini implicate

Actualizare 2. Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 26 de ani.

"Un conducător auto, 26, Sb, circulând pe str Negoiu, a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate unui autoturism condus regulamentar pe Moldoveanu, auto pe care în proiectează într-o mașină parcată. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei pasagere din autoturismul nevinovat, 31, Sb, transportată la spital, constientă", transmite Poliția Sibiu.
Actualizare. O femeie în vârstă de 30 de ani a fost rănită în urma accidentului. Echipajul Smurd a acordat îngrijiri medicale de urgență victimei care era conștientă. Femeia a fost transportată la spital.

accident moldoveanu smurd accident

Știre inițială. Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs în această dimineață la intersecția străzilor Negoiu cu Moldoveanu.

Coliziunea s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, transmite Poliția Sibiu.

Știre în actualizare.

 

Foto: INFO TRAFIC jud. Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5522

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Magna Horreum

Acum 6 ani

Sa fie amendat autoturismul vinovat! Conform diletantilor acestora ce scriu la fituica, exista autoturisme vinovate/ nevinovate...
Raspunde

Popa

Acum 6 ani

Bine ca nu a fost niciun pieton prin zona !!! Pe Negoi se goneste ca in formula 1 ! Ar trebui puse limitatoare de viteza pe toata strada Negoi ! Este al 2-lea accident in ultimele luni .
Raspunde

DOINA CRISAN

Acum 6 ani

CU ANI IN URMA RUGAM POLITIA SA STEA CU RADARUL PE STR. NEGOI DAR NU AM PRIMIT NICIUN RASPUNS SI NICI RADARUL NU A FOST . LA SFARSIT DE SAPTAMANA ESTE RALIU PE ACEASTA STRADA.
Raspunde

Lavinia

Acum 6 ani

Masina care circula regulamentar nu a fost proiectata in alta masina ci a fost proiectata in stâlp dupa care in gardul de beton. Fata este ranita destul de rau traumatisme la cap coloana cervicala, torace, coaste, mana si mai multe vânătăi pe corp. Informati-va mai in detaliu cand publicați
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus