X
cladire andrei saguna nr 6 sursa foto patriomiu sibiu punct ro

Lucrări pe str. Andrei Șaguna. Canalizarea fostei redacții Transilvania s-a blocat total

Reprezentanții Apă Canal estimează că vor bloca timp de opt ore o porțiune din banda întâi a străzii Andrei Șaguna, pentru a debloca sistemul de canalizare al clădirii care a adăpostit timp de 38 de ani redacția Transilvania.

Intervenția este programată pentru ziua de miercuri, 14 martie 2018, între orele 09:00 și 17:00, pe strada Andrei Șaguna, în dreptul imobilului situat la numărul 6. Scopul acestei intervenții este remedierea racordului de canalizare. “Este vorba de o intervenție accidentală
apărută ca urmare a blocării totale a canalizării, situație care o face neutilizabilă de către locatarii acestui imobil. Intervenția va afecta una din benzile de circulație ale străzii, cea din dreapta, în sensul de mers spre Șoseaua Alba Iulia”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către reprezentanții Apă-Canal SA.
Lucrarea va fi semnalizată șoferilor care tranzitează zona, iar cei de la Apă Canal plănuiesc și refacerea carosabilului tot în cursul zilei de miercuri.

Imobilul afectat de blocarea canalizării a fost ridicat în 1904, fiind monument istoric. Potrivit patrimoniu.sibiu.ro, în această clădire a funcționat redacția revistei Transilvania în perioada 1905 – 1943.

Sursa foto: patrimoniu.sibiu.ro

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Till Eulenspiegel

  Nu mai aruncati tampoane,chistoace si pet-uri pe buda!Daca tot ati luat coliba cu Legea 112 aveti macar bunul simt s-o intretineti taranoilor!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  o sibianca

  Imi este rusine ca stau in Sibiu, unde se vorbeste numai de frumusetea acestui oras si de numarul mare de turisti care vin sa vada aceste ruini ale Sibiului respectiv str. A. Saguna care se afla in buricul Sibiului si arata foarte urat si neingrigita de cei care ar trebui sa o intretina. Primaria ce face? De ce nu aplicati lege domnilor din primarie, sau daca strada va apartine atunci renonati. vedeti ca vin ce la UE in luna mai si ne facem de ras.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Konig von Siebenburgen

  Sibiul arata exact ca majoritatea celor care il locuiesc: mizerabil, ponosit, cladiri care stau sa cada in centru, haos de constructii noi, nici un proiect de anvergura, mizerie pe strazi, administratie incompetenta si melanjul intre ciobani si olteni. Sibiul a pierdut trenul dezvoltarii. Este o comuna ponosita fata de Cluj, Brasov, Oradea, Iasi. Nu exista comparatie. Ramanem cu fudulia tipica neamurilor de iobagi complexati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sibiu
 • Contact