Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Poliția cere arestarea șoferului de pe Coposu, care a bătut recordul de infracțiuni

Poliția cere arestarea șoferului de pe Coposu, care a bătut recordul de infracțiuni

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu l-au reținut ieri pe bărbatul cercetat penal pentru o serie întreagă de infracțiuni, după ce a fost oprit în trafic pe Coposu.

Totul a început în seara zilei de 10 martie, în jurul orei 23:40, când polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe Bulevardul Corneliu Coposu de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în localitatea Cristian.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere, autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe auto este fals.

Mai mult decât atât, la testarea alcoolscopică, rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca, la data de 13 martie, să fie Prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr de înmatriculare fals”, explică reprezentanții IPJ Sibiu într-un comunicat de presă.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus