X
inundatii medias 2

Sibiul este sub cod galben de inundații până miercuri

Hidrologii de la Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor anunță că este în vigoare o avertizare cod galben de inundaţii şi posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, valabilă până miercuri, în 12 bazine hidrografice din Oltenia, Muntenia, Transilvania şi Moldova.

Codul este valabil până miercuri la ora 22:00. Se vor înregistra fenomene hidrografie periculoase pe râurile din bazinele hidrografice Mureş – bazin superior amonte confluenţă Arieş (judeţele Harghita, Bistriţa Năsăud şi Mureş), Târnave (judeţele Harghita, Mureş, Sibiu şi Alba), Desnăţui (judeţele Mehedinţi şi Dolj) şi Teslui (afluent al Oltului inferior) – judeţele Dolj şi Olt.

Fenomenele vizate sunt scurgeri importante pe versanţi, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menționate, cu posibile depășiri ale cotelor de atenție.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

O opinie

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    Cocardiel-luptător din Marginime

    Io, mai degrab-as zace ca-i chiar portocaliu, și recomand cu caldura sa organizatz la Turnu Spart un baraj, ca de ne-o prinde “fluxu” garantat sa transforma in cod roshu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact