X
foto IGPR

Șofer din Ialomița, oprit în trafic. Polițiștii sibieni i-au deschis dosar penal pentru parfum

Un ialomițean s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii sibieni au oprit o mașină în trafic pentru un control și au descoperit zece parfumuri sigilate cu însemnele unor mărci de lux. Bărbatul de 33 de ani, pasager în mașina oprită, a recunoscut că parfumurile erau ale sale și că intenționa să le comercializeze.

Polițiștii au oprit autoturismul ieri după-amiaza, în afara localității Agnita. În mașină se aflau doi bărbați, șoferul în vârstă de 35 de ani și pasagerul de 33 de ani. În autoturism, polițiștii au depistat zece parfumuri sigilate, purtând însemnele unor mărci de lux, despre care pasagerul a declarat că îi aparțin și că dorește să le comercializeze deși nu deține documente de proveniență.

Pe numele ialomițeanului s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

3 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Anaisia Lorgescu

  Vroia sa vanda falsuri si mizerii sibienilor, care sunt elitisti, isi cumpara parfumuri de la 500 lei in sus si isi mananca de sub unghii, fuduli nespalati! Sibiul e cea mai jegoasa cloaca de ciobani si olteni rapciugosi!

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  alex

  Te-ai trezit tu ANALisia Largescu sa vorbesti despre sibieni. Sunt foarte convins ca esti mai fudula si mai nespalata decat oricare sibian!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Cocardiel-luptător din Marginime

  Bah baietz, dha cu csi-o hi greshtit hal nhost, v-o dat cu parfium cu fheromon pe la nas, shi va “incordaratz” prea tare?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Contact