Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Birț, despre semifinala Cupei: Este exclus să mai închiriem nocturnă. Poate vom alege alt stadion

Birț, despre semifinala Cupei: Este exclus să mai închiriem nocturnă. Poate vom alege alt stadion

Președintele FC Hermannstadt s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți din Cupa României, însă anunță iubitorii fotbalului din Sibiu că meciul s-ar putea juca în altă parte.

”Gaz Metan este un adversar accesibil. Nu am vrut să întâlnim CSU Craiova în semifinale, deoarece este favorita numărul unu la câștigarea trofeului, dar nici pe FC Botoșani, din cauza deplasării lungi. Pentru noi, important este campionatul, îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1. Primul meci va avea loc la Sibiu. Este exclus să mai închiriem instalația de nocturnă, mai ales că, la acea dată, lucrările la Stadionul ”Municipal” vor fi în toi. În cazul în care se decide ca meciul să aibă loc în nocturnă, vom alege alt stadion”, a declarat Birț.
FC Hermannstadt s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut, pe rând, de Industria Galda (3-1), FC Voluntari – deținătoarea trofeului și a Supercupei României (1-0), Juventus București (2-0) și vicecampioana FCSB (3-0).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Edy W csu

Acum 6 ani

Trebuie sa jucam pe stadionul Craiovei, un oras romanesc, ortodox, nu cu sasi asupritori! Iar la final, sa ne bucuram cu totii de victoria echipei noastre udand gazonul cu indragita ciorba de burta, preferata sibienilor de traditie si calitate!
Raspunde

Sandu Bellu

Acum 6 ani

Ba nu trebe deloc, noi nu merem in juverlanda
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lucretiu Bendorfean

Acum 6 ani

Domnule Birt, trebuie sa fiti primar aicia la noi, va rugam sa ne salvati de doamna Fodor si de doamna Razvan!
Raspunde

McD

Acum 6 ani

Du-te mai inspre sud si agata-l dupa tine si pe iubitul tau viitor primar...si cautati un copac mai gros de pe marginea drumului ca sa-l doborati cu masina...
Raspunde

Piete Sibiu nu e Harvard

Acum 6 ani

Birt asta e unul dintre mai marii Sibiului, mare director la primarie. Un incult, analfabet, incompetent, jalnic, nespalat, agramat, ciorbar si mancator de mici din piata, exact la nivelul celor care conduc in prezent Sibiul si din pacate, la nivelul majoritatii sibienilor.
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 6 ani

Asa e, ca doar multi locuitori ai Sibiului sunt cu CI de Vl, Gj, Ot...
Raspunde

S

Acum 6 ani

Închiriați nocturna și puneți ce preț va convine Tot o sa aveți mai multi spectatori decât dacă jucați in deplasare meciul de acasă. Oricum, promovarea e baza, daca considerați că nu mai merge pe 2 fronturi, păcat, mare păcat, dar asta e.
Raspunde

vai de fotbalul lui Birt

Acum 6 ani

Caracterul josnic al acestui individ e arhicunoscut; e una din mainile cu care fura Johannis. Cum poti sa ai incredere intr-un asemenea individ? Cine-l cunoaste stie ca nu bat campii.
Raspunde

grup de turisti

Acum 6 ani

nu va bateti joc de suporteri. televiziunile nu o sa accepte sa se joace semifinale de la ora 17. la ora actuala sunteti peste gaz metan si o finala e super aproape. inchiriati nocturna.... si considerati asta ca fiind o investitie in viitor!!! chiar daca nu avem voie sa jucam in cupele europene....nu va lasati batuti!! putem lua trofeul si sa joace finalista in europa. dar nu va bateti joc de noi.
Raspunde

S

Acum 6 ani

De ce sa nu aiba voie in europa league? Trebuie doar sa trimita dosarul
Raspunde

S

Acum 6 ani

Când o sa mai fie Sibiul la 3 meciuri de europa league? Merita incercat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus