Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Târgul Imobiliar Sibiu: câteva mii de apartamente și case, la un loc. Alături de Salonul de mobilă

Târgul Imobiliar Sibiu: câteva mii de apartamente și case, la un loc. Alături de Salonul de mobilă

Cea de-a treia ediție a Târgului Imobiliar Sibiu, care va avea loc la finele acestei săptămâni, reunește atât ofertelor agențiilor imobiliare din zonă, cât și ofertele dezvoltatorilor de noi ansambluri rezidențiale. În paralel, tot la Redal Expo se va desfășura o nouă ediție a Salonului de mobilă.

Cele mai noi proiecte imobiliare din zona Sibiului vor fi prezentate la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Sibiu (TIS) 2018, anunță Sibiu Expo & Events, organizator al evenimentului. Acesta are loc de vineri până duminică (16 – 18 martie), la Redal Expo, de pe strada J.S. Bach.“La Redal Expo are loc un eveniment deja cu tradiţie pentru publicul sibian, Târgul Imobiliar Sibiu, locul unde cererea se întâlneşte cu oferta domeniului imobiliar. Dezvoltatori imobiliari, firme de construcţii, agenţii imobiliare și specialişti în amenajări interioare îşi prezintă oferta în acest weekend la a III a ediţie a Târgului Imobiliar, Construcţii şi Amenajări Sibiu – ediţia de primăvară“, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului.

Sursa citată mai arată că, alături de agenți și dezvoltatori imobiliari, vor mai fi prezenți și reprezentanți ai unor instituţii financiar-bancare de renume din România. Aceștia vor prezenta ofertele actuale de credite imobiliare și nu numai.

Program TIS 2018, ediția de primăvară Vineri 10:00 – 19:00 Sâmbătă 10:00 – 19:00 Duminică 10:00 – 18:00

Salonul de mobilă: expozanții vin și din afara țării

În paralel cu TIS 2018, tot la Redal Expo este programată cea de-a treia ediție a Salonului de mobilă Sibiu. Evenimentul este organizat de Sibiu Expo & Events împreună cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România și înregistrează o premieră: printre expozanți vor fi prezente și companii din afara țării.

targ imobiliar redal expo (19)

“Expoziţia care va avea loc în acest weekend va reuni firme de profil din Romania, producători de mobilier precum şi importatori şi distribuitori renumiţi din domeniu. Este locul în care publicul vizitator va găsi o mare diversitate de mobilier atât clasic cât şi modern, canapele, dormitoare complete, saltele, bucătării, care vor putea fi achiziţionate direct din cadrul târgului la preţuri promoţionale“, informează organizatorii.

Program Salonul de mobilă Sibiu Vineri 12:00 – 19:00 Sâmbătă 10:00 – 19:00 Duminică 10:00 – 18:00
Atât la Târgul Imobiliar, cât și la Salonul de mobilă, accesul este gratuit.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Anselm von Micasasa

Acum 6 ani

Locuinte construite de catre marii antreprenori locali cu cele mai ieftine materiale, fara strazi, fara parcari, ca pentru animale. Omanei de afaceri sibieni, mandri, ortodocsi!
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

pin 90-95 se dadaeau toti cu c...l de pamint ca ce blocuri,inghiesuite,made in epoca ceausitsa! acum se fac la fel,iar calitatea se pare ca e tot aia PROASTA
Raspunde

Teparii

Acum 6 ani

Feriți-va de țeparii de la Artmobel Mosnita Noua,care sunt prezenți la acest târg , am cumpărat de la ei un colțar de pe Facebook , mi-au luat banii înainte și mi-au trimis cu totul alt colțar și pe culori total diferite!!!! Acum ma rog de ei sa îmi dea banii înapoi , oricum o sa fac reclamație la Protecția Consumatorului , am înțeles ca sunt câteva sute de victime in toată țara , și ca de fapt toate produsele sunt second și gen Outlet , produse returnate din Germania cu defecte. Feriți-va de acești țepari, îți vorbesc frumos pana îți iau banii și promit cele mai mici prețuri din țara , dar ce promovează in poze pe Facebook nu are nicio legătura cu marfa pe care o vând , cei care ați mai pățit -o cu ei nu va mai lăsați prostiti și faceți plângeri la OPC , dacă vreți marfa din poze o găsiți la Casa Rusu , ei aduc Infinity originale...
Raspunde

ana

Acum 6 ani

Buna ziua, am achizionat un apartament la Magnolia Residence si nu am putt locui in el , asa ca l-am vandut cat am putut de repede , constructia a fost sub orice critica , bataie de joc si pe deasupra si foarte scumpe , ceaucescu a construit mai bine ca in vremurile de azi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus