Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

(P) Ansamblul 3plex Residence prinde contur. Case de la 61.900 euro

(P) Ansamblul 3plex Residence prinde contur. Case de la 61.900 euro

Cel mai nou ansamblu rezidențial din zona Sibiului prinde contur. Amenajarea primelor case intră în linie dreaptă. Cei de la 3plex construiesc  11 vile tip triplex, iar zilele trecute au fost vândute deja primele locuințe. Pe perioada Târgului Imobiliar Sibiu 2018 (16-18 martie), se oferă un discount de 1.000 de euro din prețul de bază. 

Sibienii și toți cei care sunt în căutarea unei locuințe care să fie amplasată într-o zonă liniștită, frumoasă și potrivită pentru viața de familie, au la dispoziție o oferă mai mult decât potrivită. La nici șase kilometri de centrul Sibiului, în Șelimbăr pe Aleea Gării se construiește de zor în ansamblul 3plex Residence.

3PLEX FOTO 6

Amplasamentul excelent într-o zonă liniștită și frumoasă a Șelimbărului, dar totuși aproape de oraș, la doar 6 kilometri distanță de Piața Mare, și la mai puțin de 3 kilometri de Shopping City Sibiu, designul modern al vilelor dar și prețurile extrem de accesibile sunt doar câteva argumente care fac din 3plex Residence, un loc ideal pentru a achiziționa o locuință.

Primele vile sunt aproape gata

Ansamblul 3plex Residence va avea la finalul său un număr de 11 vile tip triplex și două tip duplex. Fiecare vilă beneficiază de curte proprie care poate ajunge și la o suprafață de peste 140 de metri pătrați. Casele au un design și o arhitectură unică și suprafețe utile între 83 și 87 de metri pătrați. Vilele sunt în regim parter + etaj și dispun de o compartimentare care oferă un maxim de confort și utilitate. Acestea au la parter bucătărie open space, loc de luat masa, baie și un living generos. La etaj regăsim două dormitoare spațioase și o baie generoasă. De asemenea veți avea parte și de o curte amenajată și terasă.

3PLEX FOTO 4

’’3plex Residence înseamna spatiu, confort, intimitate pentru fiecare membru al familiei.

De aceea ne-am concentrat pe construirea de locuințe perfect adaptate nevoilor tale – în zone cu acces la principalele centre comerciale și la rutele importante către inima orașului’’, spun reprezentanții noului ansamblu rezidențial.

Deja una dintre vilele aflate în construcție a fost vândută, familia Andrei, fiind primii fericiți posesori ai unei locuințe în ansamblul 3plex Residence.

Prețuri de la 61.900 de euro + TVA

Vilele 3plex Residence au și un preț mai mult decât accesibil, iar dezvoltatorul proiectului vă oferă și mai multe variante de plată. Și mai mult de atât curtea casei tale este GRATIS.

3PLEX FOTO 5

Variante:

61.900 euro pentru plata într-o singură tranșă;

63.900 euro pentru plata în trei tranșe (30% - antecontract, 30% - la roșu, 40% - la final);

64.900 euro  pentru plata cu avans de 5% și 95% la finalul lucrărilor (prin Prima Casă).

Prețurile nu conțin TVA (5%). Primele case vor fi gata în primăvara anului 2018, iar restul până în luna noiembrie a aceluiași an.

Toate vilele din 3plex Residence se predau în stadiul la alb. Vor avea centrala termica,calorifere,instalatii sanitare si electrice,usa intrare din termopan,geamuri din termopan,gleturi si vopsea lavabila alba la pereti. ’’La cerere casele se pot preda și în stadiul LA CHEIE. În acest caz prețul crește cu 5.000 de euro. Ne puteți contacta pentru mai multe detalii legate de acest aspect’’, mai spun cei de la 3plex Residence.

Discount de 1.000 de euro la Târgul Imobiliar Sibiu 2018

3plex Residence oferă o un discount de 1.000 de euro pentru toți cei care încheie un antecontact pentru achiziția unei vile în acest ansamblu. Așadar aveți toate motivele să treceți pe la standul 3plex Residence.. Mai multe detalii puteți obține la numărul de telefon 0748.228.955, de pe pagina de Facebook a dezvoltatorulului (https://www.facebook.com/3plexresidence/) sau vizitați pagina de web a proiectului: http://optimagrup.ro/triplexsibiu/

3PLEX FOTO 1 3PLEX FOTO 2 3PLEX FOTO 3

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus