Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Cod galben în Sibiu. ”Vremea va fi deosebit de rece”

Cod galben în Sibiu. ”Vremea va fi deosebit de rece”

Meteorologii sibieni anunță că la sfârșitul acestei săptămâni vremea se va răci foarte mult și chiar va ninge în zona noastră.

Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu au transmis vineri o atenționare de tip cod galben valabilă pentru întreg județul Sibiu.

Începând de duminică dimineața și până la ora 23:00 sunt anunțate precipitații pe arii extinse în jumătatea de sud-est a teritoriului.

”În Moldova, precum și în zona Carpaților Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă. În Muntenia și în cea mai mare parte a Transilvaniei, la început va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vor fi condiții de polei. În Oltenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi. Cantitățile de apă vor depăși local 20…25 l/mp și izolat 40 l/mp. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în est și în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, precum și la munte, unde rafalele vor depăși 70 km/h, temporar viscolind ninsoarea. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă”, au transmis Specialiștii Centrului Meteorologic Transilvania-Sud Sibiu.
Vremea se va menține deosebit de rece pentru această perioadă până spre sfârşitul săptămânii viitoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus