X
oasa octavian goga

Marius Grecu: În acest an terminăm toate legăturile cu Sibiul

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a anunțat în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV că din punctul de vedere al administrației pe care o conduce în acest an se vor încheia cele trei puncte noi de legătură cu municipiul Sibiu. ”Din punctul nostru de vedere, în acest an terminăm toate legăturile cu Sibiul pe care le-am discutat cu doamna primar Astrid Fodor. La legătura rampa Ștefan cel Mare cu Pictor Nicolae Brana s-au rezolvat problemele juridice, pe care le aveam noi, avem toate actele și dacă primim și avizul pe buget de la Finanțele publice, putem face licitația pentru acel tronson de stradă. Am discutat cu doamna Fodor și ne vom corela, ca atunci când suntem noi gata să fie pregătit și Sibiul”, a anunțat Marius Grecu.

Primarul Șelimbărului susține că și celelalte două legături care vor fi legate cu poduri peste Valea Săpunului se pot încheia anul acesta. ”Străzile Oașă (foto) și Muncel vor fi legate cu poduri de Șelimbăr. Pe unul dintre cele două poduri avem protocol semnat, urmează și pe celelalte două să facem și protocol”, a mai spus Grecu.

Întreaga emisiune o puteți viziona aici:

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

    La Sibiu e randuiala

    Sa fim realisti, fara falsa modestie. Sibiul este un exemplu in Europa al dezvoltarii durabile, nivelului ridicat de trai, infrastructura, proiecte de anvergura, transport eco, administratie competenta. In curand, vom egala Munchenul, Viena si Londra. Ar trebui ca guvernantii sa faca ceva cu restul tarii care se scalda in saracie, sa fie la nivelul Sibiului! La Sibiu e randuiala!

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Contact