Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Se termină cu înghesuiala de la examenul auto. Mediașul își face centru de examinare

Se termină cu înghesuiala de la examenul auto. Mediașul își face centru de examinare

Centrul de examinare teoretică pentru permise și biroul de înmatriculări auto, vor deveni funcționale la Mediaș din luna mai, anunță Nova TV. Acesta va deservi municipiul Mediaș, orașele Copșa Mică și Dumbrăveni, dar și alte 16 localități din mediul rural. Centrul de examinare teoretică de la Mediaș își va începe activitatea în luna mai, după ce au fost ocupate în urma unui concurs și posturile necesare pentru funcționarea acestuia, a anunțat senatorul PSD Viorel Arcaș, conform Nova TV.

Centrul de examinare teoretică pentru permise va funcționa într-o clădire amenajată la fosta unitate militară de aviație de către Primăria Mediaș, care a fost predat în primăvara anului trecut către Prefectura Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus