X
Nicolae Neagu poza 3

Neagu, posibil candidat la europarlamentare. ”Trebuie să fie o persoană care să cunoască această activitate”

Deputatul PNL Nicolae Neagu a vorbit într-o emisiune Turnul Sfatului TV despre posibilitatea de a deveni candidat pentru alegerile europarlamentare. În opinia lui, PNL Sibiu ar trebui să aibă un loc eligibil pentru europarlamentare, iar în situația în care Raluca Turcan, președintele organizației, nu va dori să candideze, atunci ar fi nevoie de un om politic implicat în problemele ce țin de Uniunea Europeană. ”Eu sunt vicepreședinte a comisiei comune în pregătirea chestiunii legislative pe perioada în care avem președinția. Intru în foarte multe chestiuni care vor ocupa agenda legislativă, pentru că acest consiliu UE are un caracter politici legislativ marcant”, a spus Neagu.

În opinia lui, selecția candidaților trebuie să urmeze toți pașii instituționali, interni. ”Mi se pare normal, fiind un om vechi în partid, care a fost o perioadă de timp și președinte a unuia dintre aceste partide, să lăsăm lucrurile să se desfășoare și în forma lor firească, până la dezbatere. Trebuie să vedem și poziția președintelui organizației județene, a actorilor politici importanți și opinia organizației față de new-entry, față de cei care ar putea fi promovați. Dacă ar fi să vă spun o poziție pe care o voi avea este aceea că europarlamentarismul, trebuie să fie și un statut, nu numai o dorință. Trebuie să aibă o încărcătură a job-ului în sine. Trebuie să fie o persoană care să cunoască această activitate, trebuie să-l recomande așa ceva și care trebuie să facă ceea ce pregătim. Până în 2019, până la europarlamentare trebuie să deschidem președinția Uniunii Europene”, a mai spus deputatul.

Alegerile europene sunt prevăzute să se desfăşoare în perioada 23-26 mai 2019.

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

5 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  dancp2

  junker rade cite un CONIAC in fiecare dimineata(surse -presa)
  neagu va rade la bruxelles cite 3 rachiuri dimineata si alte ltarii dupa masa-seara
  ca bani din vinzarea metalcar are!traseist politic

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  No noob

  Sunt votant PNL de când ma știu , cred ca e timpul ca dvs domnule Neagu și Mircea Cazan sa faceți un pas in spate, un exit chiar și sa lăsați pe alții ….
  Dacă o sa va văd din nou pe liste , sigur nu o sa mai votez partidul dvs, și cunosc câteva sute de persoane care gândesc ca mine!

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  pan

  un slabanog de-l ia vantu’, lesinat, supt ca un matzu de prea multe excese; l-ar pune jos, la tranta, si-o muiere, ca-i putred sugaciu si lipsit de minime puteri fizice. in cap, nimic… vid. crierele, mic, alb si neted… nu stie sa faca nimic util, dar absolut nimic. vorbitor de vorbe goale, un tonomat. un mort-viu, vorba bosorogului besinos de nea nan, comunistoidu’ de i-o fost baci mumiei.

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Horea

  Cred că alt partid vă va lua fața la Sibiu, dacă nu dați la o parte guzganii bătrâni. Dar nu prea văd șanse să vă reformați. Nici nu ai cum când la alegerile interne contează cine numără, nu cine votează.

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Politica
 • Contact