X
csu mascota

CSU Sibiu intră în Grupa 1-6 de pe primul loc. Victorie cu Dinamo, la peste 50 de puncte

Baschetbaliștii de la CSU Sibiu au reușit încă o victorie în deplasare, în această seară, în fața celor de la Dinamo București. Sportivii lui Dan Fleșeriu au câștigat partida cu scorul final de 50-113. 

Dan Fleșeriu spune că această ultimă victorie înaintre de Grupa 1-6 demonstrează faptul că CSU Sibiu a fost, până acum, cea mai constantă echipă din campionat.

„Nu poate să fie decât bine din punct de vedere al locului în clasament. Astăzi au jucat mai mult baschetbaliștii noștri tineri. Îmi pare rău și de situația de la Dinamo, la fel ca și la Târgu Mureș, echipe cu probleme și cu jucători nemotivați să joace la un nivel mai înalt. Noi ne-am făcut antrenamentul așa cum aș fi vrut, băieții au răspuns destul de bine, scorul este neimportant, așa cum neimportantă deocamdată este și poziția din clasament. Este doar pentru statistică și pentru faptul că am arătat că am fost cea mai constantă echipă din campionat. Avem doar patru înfrângeri. Ceea ce urmează este cu adevărat mai greu, vor fi zece meciuri de foc, după care urmează play-off-ul. Este extrem de important, dacă reușim, să pornim în play-off cu avantajul terenului propriu și pentru asta luptăm. Sperăm să putem pleca cu avantaj și să ni-l conservăm până la capăt”, spune Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Marcatorii Sibiului au fost R. Paliciuc (29), M. Dragoste (19), W. Brosser (17), E. Petrescu (9), J. Williams (18) și D. Gheorghe (21).

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sport
  • Contact