Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Sibian amendat în Vâlcea pentru că transporta ilegal legume

Sibian amendat în Vâlcea pentru că transporta ilegal legume

Poliţiştii vâlceni au depistat ieri în trafic un sibian care transporta aproximativ 900 de kg de legume, fără documente de provenienţă.

Conform inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, în seara zilei de 19 martie, poliţiştii au oprit pentru control pe Drumul Naţional 7 CC în Călimăneşti, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani din municipiul Sibiu, care transporta aproximativ 900 de kg de legume fără a avea documente de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru comerţ ilicit cu 500 de lei, iar legumele confiscate.

Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

dancp2

Acum 6 ani

de unde transporta?din SIBIU la VILCEA sau din VILCEA la Sibiu? pe raza judetului VILCEASIB /si propun modificarea si a Constitutiei/se transporta droguri,ceaiuri,alcool etc,ce drac aveti ca ala de ducea niste legume?sau leo cumparat din lidl vilcea?
Raspunde

Romanul

Acum 6 ani

Hhahaha...eu zic sa se introduca pedeapsa cu moarte pentru cei ce transporta legume ilegal !!! sau sa se introduca permis de port legume/fructe cu uramatoarele taxe: -$100 la politai ca a descoperit fapta -$150 la portar ca sa intri in fata -$250 la ofiterul care elibereaza permisele :):):) sa placam din tara asta rapiddddd....
Raspunde

unu

Acum 6 ani

Romanul din tine, vrea totul asa, ca in propria gospodarie. Normal ca trebuie sa aiba acte pt marfa respectiva, sau poate este producator, tot acte trebuia sa justifice de unde o are. Poate a furat-o. 500 ron amenda, e penibil, eu i-as fi dat 5000 ron.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anselm von Fofeldea

Acum 6 ani

Sibieni mandri, fuduli, civilizati si extrem de dezvoltati intelectual si financiar, elita Europei!
Raspunde

siibiiuuuu

Acum 6 ani

Anselm von Fofeldea....ne cerem scuze in numele Sibianului care a vrut sa va ia ce aveti voi mai de pret in VL, adica LEGUMELE. :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus