Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cod galben de ninsoare în sudul județului. Vreme deosebit de rece

Cod galben de ninsoare în sudul județului. Vreme deosebit de rece

Meteorologii au emis miercuri o atenționare de tip cod galben valabilă pentru partea de sus a județului Sibiu.

În intervalul 21 martie, ora 14:00 – 22 martie, ora 15:00, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a regiunii.

În după-amiaza și seara zilei de miercuri se vor semnala pe arii extinse precipitații

predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă mai consistent în zona Carpaților Meridionali și de Curbură.

Începând de joi, 22 martie, ora 15:00, și până vineri, 23 martie, ora 20:00, în zona Carpaților Meridionali și de Curbură ninsorile vor fi în extindere dinspre sud-vest și în intensificare, se va depune strat nou de zăpadă, local consistent, iar temporar vântul va avea intensificări în medie de 45…55 km/h, astfel că vor fi intervale de timp cu ninsoare viscolită și spulberată.
Vremea se va menține deosebit de rece până la sfârșitul săptămânii, cu precădere în sud-estul regiunii, unde intensificările temporare ale vântului vor amplifica senzația de frig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus