X
HORATIU-MOLDOVAN

Cum a luat echipa lui Dragnea portarul lui FC Hermannstadt

Portarul Horațiu Moldovan (20 de ani) a plecat din Sibiu în Teleorman, la echipa susținută de președintele PSD, Liviu Dragnea. Mutarea surpriză s-a produs pentru a susține promovarea echipei din Turnu Măgurele, susține pressone. Echipa Voința Turnu Măgurele joacă în Liga a treia, la Săelele, comuna unde a copilărit preşedintele PSD. Asta până când va fi gata arena de 2.000 de locuri din oraşul Turnu Măgurele, care va costa în jur de 3 milioane de euro, bani de la Compania Națională de Investiții.

Jucătorul Horațiu Moldovan a jucat în cinci partide pentru FC Hermannstadt, două chiar în Cupa României, cu Juventus București și cu FC Voluntari, meciuri în care nu a luat niciun gol. Portarul era împrumutat de la CFR Cluj până la sfârșitul campionatului, însă cu doar câteva ore înainte de închiderea perioadei de transferuri, acesta a fost cerut înapoi la CLuj. Doar că de aici a și fost livrat către Teleorman.  ”Cei de la CFR au considerat că trebuie să-l cheme înapoi. Au făcut-o în ultima zi de transferuri. Puteau să-l cheme de la începutul iernii, să ne anunțe din timp, să știm să ne pregătim, să nu ne bazăm pe el. Era cu totul altceva. Mă rog, asta a fost decizia lor, am trecut peste ea, să fie sănătoși. M-au sunat și Bogdan Mara, și persoana care se ocupă de partea juridică la CFR, spunându-mi că e jucătorul lor și au nevoie de el. Juca la noi de un an. El n-a vrut să plece, cum să vrea? Am înțeles că a ajuns pe la Liga a treia, împrumutat pe nu știu unde. Cum să vrea să plece de la o echipă care se bate la promovare în Liga 1, unde era deja integrat şi apreciat? Și să meargă la un club de Liga a treia, unde nu cunoaște pe nimeni și unde nici nu știu ce obiectiv e?, a declarat, pentru PressOne, președintele sibienilor, Teodor Birț. Clujenii susțin însă că jucătorul nu era valorificat la Sibiu și s-a decis mutarea lui. “Avusesem o înțelegere cu Sibiul, că băiatul trebuie să joace. Nu-l puteam lăsa acolo după ce l-au folosit un singur meci în Cupa României (portarul adunase cinci prezențe în tur − n.r.)N-are legătură cu Dragnea, cu Nedragnea. La Măgurele a fost dorit și gata. Ce era, să stea să se uite la alții cum apără?”, a comentat sibianul Bogdan Mara pentru PressOne. CFR Cluj are și echipa a doua, care joacă în același eșalon ca Voința Măgurele.

Pentru a-l înlocui pe Moldovan, sibienii l-au adus pe Toma Niga de la FCSB.

 

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

8 opinii

 1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 3. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Campania nationala, pesede: "Investește pentru ... Dady"

  Auzi tu aici !!!!!! …..
  Compania Națională de Investiții investește intr-un teren de fotbal 3 mil euro la Măgurele !!!!
  Mai Stanciule, zi cu subiect si predicat cine-i nesimțit in tara asta ? Cine își urmărește interesele ? Cine cine … ????
  Stanciule, Bogdanel & co. pesede va vad in stare sa introduceți si sa sustineti in circuitul turistic teleormanean vreun bust al minunatului !!! … si sa argumentați ca este un interes national si ca este nevoie pentru a creste numărul de turiști in zona.
  Mai puneți voi piedici spitalului din Sibiu … ca doar asa “dady” își poate face si Sala Polivalenta in satul natal !!!
  … limbuta la înaintare ca se mai împarte ceva posturi si este bine sa fiți pregătiți din timp :)

 4. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  Dany

  Acum chiar cred ca exageram si aici e Dragnea implicat? Mai yrebuie gasit vinovat pentru colicele la bebelusi ,sau pentru migrenele nevestii???

 5. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

 6. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  rammstein

  a ajuns si fotbalul paralel….sa vedeti peste trei ani ca liga I va fi compusa doar din echipe ale statului paralel…ganditi-va unde sa mutati echipa sa joace ,in ce campionat..cel mai sigur ar fi cel austriac…aveti toate logistica necesara,distantele sunt acceptabile,conditile sunt foarte bune,toate echipele din liga austriaca au aeroport nu sunt probleme cu depalsarile…ganditi-va bine la ce va spun..

 7. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  McD

  ..pana acum n-a prea auzit nimeni de el…daca era asa de bun si apreciat de ce nu a fost mai mult titularizat? Un portar tanar are nevoie de jocuri pentru a prinde incredere, varsta maturitatii la un portar incepe pe la 27-28 de ani asa ca baiatul mai are timp…de ce nu l-au cumparat daca era valoros?…bla,bla,bla Birt…pârt…

 8. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
 • Sport
 • Contact