Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Sibiul a fost premiat aseară, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Sibiul a fost premiat aseară, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Din zece nominalizări, Sibiul a primit trei distincții, aseară la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Este vorba despre Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale, Premiul Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare, precum și Premiul pentru jurnalism.

Fundația „Un copil, O speranță” a luat premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale.

„O simțim ca pe o recunoaștere a unei activități de 20 de ani pe care tocmai i-am împlinit, eu personal o simt ca un premiu al unei echipe sudate și care întradevăr, lucrând împreună pentru binele copiilor cu dizabilități și pentru integrarea lor în societate, are această recunoștință și recunoaștere națională. Suntem aici mulțumită tuturor partenerilor noștri și celor care ne-au susținut în vreun fel sau altul de-a lungul timpului pentru a veni și a spune țării că suntem o instituție care merită apreciată”, spune Elena Tudorache, președintele UCOS.
De asemenea, premiul Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare vine tot la Sibiu, prin Zsuzsana Ogrean Bogarka, iar Doris Lupu a fost jurnalista sibiană premiată pentru implicarea în campania CNASR „România se ridică în picioare pentru asistența socială".

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali și aflat la a V-a ediție, evenimentul își propune punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele peste două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență socială.

 

Foto: facebook/Structura Teritoriala Sibiu Cnasr

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Alzara1918

Acum 6 ani

Felicitări , Pușa ! Felicitări , Doris !
Raspunde

Dorissa Lupoaica

Acum 6 ani

Felicitari fetelor!!! Suntem mandri de voi, de ceea ce faceti pentru nevoiasi, de atatia ani... BRAVO!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus