X
gala asistenta sociala

Sibiul a fost premiat aseară, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Din zece nominalizări, Sibiul a primit trei distincții, aseară la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. Este vorba despre Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale, Premiul Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare, precum și Premiul pentru jurnalism.

Fundația „Un copil, O speranță” a luat premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale.

„O simțim ca pe o recunoaștere a unei activități de 20 de ani pe care tocmai i-am împlinit, eu personal o simt ca un premiu al unei echipe sudate și care întradevăr, lucrând împreună pentru binele copiilor cu dizabilități și pentru integrarea lor în societate, are această recunoștință și recunoaștere națională. Suntem aici mulțumită tuturor partenerilor noștri și celor care ne-au susținut în vreun fel sau altul de-a lungul timpului pentru a veni și a spune țării că suntem o instituție care merită apreciată”, spune Elena Tudorache, președintele UCOS.

De asemenea, premiul Asistentul social din domeniul asistenței sociale comunitare vine tot la Sibiu, prin Zsuzsana Ogrean Bogarka, iar Doris Lupu a fost jurnalista sibiană premiată pentru implicarea în campania CNASR „România se ridică în picioare pentru asistența socială”.

Organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali și aflat la a V-a ediție, evenimentul își propune punerea în valoare a profesiei de asistent social şi premierea progreselor realizate în cele peste două decenii de la reconstruirea sistemului de asistență socială.

 

Foto: facebook/Structura Teritoriala Sibiu Cnasr

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim

Comentarii

comentarii

2 opinii

  1. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

  2. Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Daca totusi doriti sa cititi comentariul, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Turnul Sfatului Online
  • Sibiu
  • Contact