Joi,
18.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Tur ciclist pe traseul Sibiu-Agnita, de Ziua Poliției Române

Tur ciclist pe traseul Sibiu-Agnita, de Ziua Poliției Române

Cu prilejul aniversării a 196 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române Moderne, conform tradiției, poliţiştii sibieni sărbătoresc alături de cetățeni pe 23 și 25 martie, printr-un program special de activități organizate atât în Sibiu cât și în Agnita.

Printre activitățile pregătite pentru Ziua Poliției Române se numără un ceremonial militar la monumentul eroilor Revoluției, exerciții demonstrative și un tur ciclist.

1.Activităţi dedicate Zilei Poliţiei Române organizate în data de 23 martie 2018, în municipiul Sibiu

– ora 0900 - Ceremonial militar de depuneri coroane în memoria eroilor noștri, organizat la monumentul eroilor Revoluţiei din faţa I.P.J. Sibiu.

- ora 1210 Exerciţiu demonstrativ desfăşurat de polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale în parcarea Muzeului de Ştiinţe Naturale, de pe b-dul C. Coposu.

- ora 1220 - Exerciţii demonstrative realizate de lucrătorii Centrului Chinologic Sibiu ”Dr. Aurel Greblea”, cu câinii din dotare, pe str. Cetăţii;

  – orele 1200 - 1500 - Standuri de prezentare a tehnicii din dotare pe str. Cetăţii.

2.Activităţi dedicate Zilei Poliţiei Române organizate în data de 25 martie 2018, în oraşul Agnita

– ora 0930 - Depuneri coroane în memoria eroilor noștri, organizat la monumentul ridicat în memoria căpitanului Axente Lene.

- ora 1000 - Tur ciclist organizat pe traseul Sibiu-Agnita, pentru conştientizarea celorlalţi participanţi la trafic asupra prezenţei bicicliştilor pe drumurile publice şi pentru promovarea sportului în aer liber. Plecarea participanţilor se va realiza din faţa sediului I.P.J. Sibiu.

- ora 1100 Activităţi desfăşurate în zona centrală a oraşului Agnita:

- Standuri de prezentare ale structurilor I.P.J. Sibiu;

- Prezentarea măsurilor de prim ajutor de către reprezentanţii Crucii Roşii;

- Organizarea unei probe de îndemanare privind mersul cu bicicleta, destinate copiilor. Înainte de acest moment, reprezentanţii Serv. Rutier vor realiza o instruire referitoare la regulile de siguranţă rutieră şi vor oferi copiilor legitimaţii de participare;

- Organizarea unei tombole pentru cei mici, în baza legitimaţiilor primite, având ca premii elemente de siguranţă şi alte articole necesare mersului pe bicicletă, dulciuri etc..

 - ora 1300 Prezentarea momentelor istorice din perioada Marii Uniri la Muzeul de Istorie din oraşul Agnita.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

SI TEA Mirela

Acum 6 ani

...daca vine Klausi - merg si eu !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus