Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

FC Hermannstadt, despre meciul de la Timișoara: “deplasarea dificilă“

FC Hermannstadt, despre meciul de la Timișoara: “deplasarea dificilă“

Meciul de duminică al FC Hermanstadt cu ASU Poli este considerat unul dificil de către oficialii clubului sibian de fotbal. Antrenorul Pelici crede că și starea terenului va conta la rezultatul final.

Meciul din deplasare al echipei sibiene cu ASU Poli este programat duminică, 25 martie, de la ora 14:00. “Este un meci important pentru noi, care va fi probabil influenţat de starea terenului. Ne dorim să câştigăm, pentru a continua parcursul bun. Echipa care se va adapta mai bine la starea terenului va avea câştig de cauză. Întâlnim o echipă care joacă fotbal, echipă care are în componenţă jucători care au trecut pe la Liga 1. Sperăm ca, la finalul întâlnirii, să obţinem toate cele trei puncte. Din păcate nu îi vom putea folosi pe Târnovan, Pamfile şi Curtean, care sunt accidentaţi”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul echipei sibiene.

Înaintea meciului din etapa XXVI a Ligii 2 de fotbal, FC Hermannstadt ocupă locul 2 în clasament, cu 53 de puncte, în vreme ce ASU Poli este pe 7, cu 38 de puncte. Partida dintre ASU Poli şi FC Hermannstadt se va desfăşura pe Stadionul ”Ştiinţa” din Timişoara şi va fi condus de o brigadă avându-l pe Cătălin Buşi (Rm. Vîlcea) la centru, Marius Badea (Rm. Vîlcea) şi Adrian Vornicu (Iaşi) la cele două linii. Rezervă este Alexandru Dan Gornic (Arad), iar observatori au fost delegaţi Dan Monea (Aiud) şi Viorel Lolea (Reşiţa).

Sursa foto: FC Hermanstadt

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus