Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

PSD Sibiu a desemnat noul consilier local al orașului

PSD Sibiu a desemnat noul consilier local al orașului

Postul de consilier local al municipiului Sibiu devenit vacant în urma decesului lui Ghiorghe Talău va fi ocupat de Daniel Moșin.

Organizația municipală a PSD Sibiu l-a desemnat pe Daniel Moșin să ocupe unul din cele șapte fotolii de consilier local pe care social-democrații le-au câștigat la alegerile locale din 2016. Daniel Moșin ocupă locul lăsat vacant de medicul psihiatru Ghiorghe Talău, care a decedat la finele lunii ianuarie 2018. Potrivit declarației de avere completată de Moșin la depunerea candidaturii pentru Consiliul local Sibiu, acesta a lucrat în cadrul Telekom SA. Ulterior, a fost și în conducerea CSM Sibiu. Validarea în funcția de consilier local și urmată de depunerea jurământului sunt programate pentru ședința Consiliului local Sibiu de joi.

Sursa foto: Facebook / Daniel Moșin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

pan

Acum 6 ani

poza e de la locu' de munca?
Raspunde

Mosin Daniel

Acum 6 ani

Buna ziua, Poza este dintr-un club unde am sarbatorit un sfarsit de an cu toti colegii mei din Telekom. Imi cer scuze daca nu este pe placul dumneavoastra. Multumesc!
Raspunde

Ol.Mol

Acum 6 ani

Cu ce va ajuta sibienii ACESTA? poate se obosește să ne spună.Ca de restul ne am înecat cu praf si constructii hidoase autorizate marca Udrea si Nistorc pe care consilierii platiti cu banii nostri nu se sinchisesc sa -i opreasca din faradelegi dar poate in viitor cineva o sa'i oprească....definitiv!!
Raspunde

Mosin Daniel

Acum 6 ani

Buna ziua, Am convingerea ca prin contributia mea si a colegilor mei vom aduce in fata oamenilor din Sibiu proiecte bune pentru acestia. Va asigur ca nu voi pune interesul personal inaintea interesului public. Nu stiu cine este Udrea si Nistorc la care faceti referire. Multumesc!
Raspunde

Alina

Acum 6 ani

Poate îsi începe "mandatul" cu un proiect important de genul: SOS-Palatul Copiilor! Deja se caută o soluție pentru strângerea de fonduri in acest sens! Sau...deja am dat-o pe SF-iti?
Raspunde

Mosin Daniel

Acum 6 ani

Buna ziua, Locatia unde isi vor desfasura activitatea in viitor cei de la Palatul Copiilor dar si cei de la CSS se afla in administrarea mea. Ce pot sa va spun este faptul ca tin legatura cu D-l Director de la Palatul Copiilor pe acest proiect fara sa intru in detalii. Sunt asteptate fonduri de la Minister pentru aceste lucrari si eu cred ca aceasta problema va fi rezolvata in curand . Va asigur ca ma voi implica in mod direct cu tot ce pot pentru rezolvarea acestei situatii. Multumesc!
Raspunde

Alzara1918

Acum 6 ani

Anonimi care “ conduc “ orașul !
Raspunde

Mosin Daniel

Acum 6 ani

Buna ziua, Unii ma cunosc altii nu ma cunosc insa ce pot sa va spun este faptul ca am lucrat timp de 20 de ani in Romtelecom actualul Telekom din care 12 ani am fost manager. Daca doriti detalii fie luati referinte de la fostul meu loc de munca fie in privat va pot spune tot ce va intereseaza. Chiar si un "anonim" asa cum ma numiti dumneavoastra poate sa contribuie semnificativ la o administrare buna a orasului Sibiu. Multumesc!
Raspunde

Zona vest

Acum 6 ani

Alt no name marca Suditu,etc...
Raspunde

un curios

Acum 6 ani

"Daniel Moșin ocupă locul lăsat vacant de medicul psihiatru Ghiorghe Talău, care a decedat la finele lunii martie 2018." Her Traian, inainte de a publica revezi ce ai scris? Sunt convins ca aceasta fituica are nevoie de un "cap limpede"
Raspunde

Vecina

Acum 6 ani

Daaa ne conduc din cluburi la un păhărel acolo le vine inspirația pt proiecte marete
Raspunde

Mosin Daniel

Acum 6 ani

Buna ziua, Legat de cluburile la care faceti referire doresc sa va comunic ca nu le frecventez in mod regulat ci absolut intamplator. Consider ca si daca as merge in mod regulat nu ar fi ceva rau in asta insa nu imi permite timpul si nici cei doi copii mici pe care-i am acasa. "Paharelul" la care faceti referire este de apa plata eventual poate si un suc. Nu consum alcool, nu fumez si nici cafea nu beau .Poza intr-adevar este dintr-un club unde am sarbatorit un sfarsit de an cu toti colegii mei din Telekom. Imi pare rau daca nu este pe placul dumneavoastra. Multumesc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus