Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Directorul general al CNAIR anunță noi întârzieri pentru autostrada Sibiu-Pitești

Directorul general al CNAIR anunță noi întârzieri pentru autostrada Sibiu-Pitești

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, a declarat luni că loturile 3, 4 și 5 ale autostrăzii Sibiu-Pitești vor fi contractate abia după obținerea autorizației de mediu. Ceea ce înseamnă noi întârzieri pentru întreg proiectul autostrăzii.

„Un proiect esenţial pentru România este Piteşti-Sibiu, şi s-au născut multe polemici în jurul acestuia. Din primele zile am încercat să găsim soluţii eficiente pentru a promova acest obiectiv. Nu am avut şansa să găsim un prestator care să şi ducă la bun sfârşit prestările de servicii, astfel încât s-a terminat perioada contractuală şi s-au terminat prestările de servicii ale acestui prestator. După cum ştiţi, capetele - loturile 1 şi 5 - sunt deja urcate pe SEAP, luna viitoare se vor cunoaşte câştigătorii, dar pentru partea de mijloc nu vom semna niciun contract până când nu avem autorizaţia de mediu”, a declarat Ștefan Ioniţă, citat de Mediafax.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/03/11/autostrada-sibiu-pitesti-amanata-cu-un-si-jumatate-cel-putin/

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Luca

Acum 6 ani

Autorizatia de mediu se poate da DOAR pentru toate loturile ! Nu se poate da pe bucati . Iar autorizatia de mediu nu se poate da deoarece UE au descoperit ca cei care au facut/refacut studiul de fezabilitate au facut 200 de foraje fata de 1200 cate sunt necesare . Asa ca ... daca lucrarile vor incepe peste 3(TREI) ani (inclusiv la loturile 1 si 5 ) sa ne consideram fericiti ! Ionita a fost numit director la CNAIR dupa ce s-a ocupat cativa ani de centura Bucurestiului , nu ?! Priviti cum arata "centura" capitalei - de fapt singura capitala din UE fara CENTURA si putem sa ne imaginam cum se vor derula proiectele viitoare ! Incompetenta cu carnet de partid este o frana puternica ! Pentru sibieni o autostrada Sibiu-Brasov poate ar fi mai utila si mai usor de realizat .
Raspunde

kokos

Acum 6 ani

Adica la sfantu asteapta , pt. ca acordul de mediu se va obtine foarte greu , peste cativa ani.
Raspunde

SO ROS

Acum 6 ani

...cand acest drum ( autostrada ) se va finaliza - el o sa fie un drum strategic pt popoarele migratoare din intreaga Asie .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus